İzmir'de yeni trafik düzeni için özel broşür hazırlandı

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Üçyol–Üçkuyular metro hattı inşaatı sebebiyle oluşacak yeni trafik düzenini vatandaşlara duyurmak amacıyla broşürler hazı

  İzmir Büyükşehir Belediyesi , Üçyol–Üçkuyular metro hattı inşaatı sebebiyle oluşacak yeni trafik düzenini vatandaşlara duyurmak amacıyla broşürler hazırladı . 20 Haziran 2010 saat 24 . 00 ' ten itibaren başlatılacak uygulama sürecinin rahat atlatılması için bastırılan 40 bin broşür dağıtılıyor . Belediye ekipleri , erken saatlerde Fahrettin Altay Meydanı ile Hıfzıssıhha bölgesindeki vatandaşlara bu broşürleri dağıttı .

Broşürde İzmirspor , Hatay , Göztepe , Poligon ve Fahrettin Altay istasyonları yapım çalışmaları kapsamında trafiğe kapalı bölgeler , ulaşımı kolaylaştıracak önlemler , alternatif güzergâhlar , iptal edilen , yeni oluşturulan ve yeniden planlanan otobüs hatları , Mithatpaşa Caddesi ' ndeki tek yön uygulaması , tek ve çift yön kullanılacak bölgeler gibi bilgilere genişçe yer verildi . Harita üzerinde de düzenlemeler yer aldı . Ayrıca İnönü Caddesi ' nin paralelinde belirlenen yollardan kesintisiz trafik akışının sağlanacağı , metro istasyon çalışmalarının 2011 Şubat ayına kadar süreceği belirtilerek , " Raylı sistem yatırımlarındaki son dönemeci aşmak için bütün gayretimizle çalışıyoruz . Bu süreçte göstereceğiniz anlayış ve fedakârlık için teşekkür ederiz . Kazanımlarımız , ' Sıkıntıya değdi ' dedirtecek . İnönü Cadesi düzenlenerek yepyeni bir görünüme kavuşturulacak . 2011 yılında metroyla Fahrettin Altay Meydanı ' ndan Üçyol ' a 9 , Konak ' a 12 , Bornova ' ya ise 27 dakikada gidilecek . " ifadesi yer aldı .