CHP'li Şimşek ilk yemeğini 'Büyük Kulüp'te verdi

CHP İstanbul İl başkanlığına getirilen Berhan Şimşek ilk kez il örgütü temsilcileri ile buluştu. Şimşek, CHP milletvekilleri, ilçe başkanları, Parti Meclisi üyeleri ve ...

 

CHP İstanbul İl başkanlığına getirilen Berhan Şimşek ilk kez il örgütü temsilcileri ile buluştu .

Şimşek , CHP milletvekilleri , ilçe başkanları , Parti Meclisi üyeleri ve belediye başkanlarıyla önceki akşam Kadıköy Büyük Kulüp ' teki yemekte bir araya gelerek , yeni döneme ilişkin fikir alışverişinde bulundu . Büyük Kulüp , daha çok zenginler ve seçkinler kulübü olarak biliniyor . Yemeğe davet edilen eski İstanbul İl Başkanı Gürsel Tekin , başka randevuları olduğu için katılmadı . Şimşek ' in , Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk için " Sayın Kadıköy ve Büyükşehir Belediye Başkanı ' mız " diye hitap ettiği öğrenildi .
Sadece üyelerin girebildiği Büyük Kulüp ' teki restoranın üstü kumarhane , altı ise sauna olarak kullanılıyor . 1882 yılında kurulan Büyük Kulüp ' e birçok işadamı , siyasetçi ve bazı üst düzey askerî personelin üyeliği bulunuyor . Mekân , son seçimlerde kulübe başkan adayı olan Gündüz Kaptanoğlu ' nun listesine birinci sıradan giren eski Deniz Kuvvetleri Komutanı emekli Oramiral Salim Dervişoğlu ' nun yaptığı açıklamalarla gündeme gelmişti . Dervişoğlu , Büyük Kulüp ' ün seçim yarışı sırasında Kafes Eylem Planı , Balyoz ve Ergenekon soruşturması kapsamında gözaltına alınan emekli ve muvazzaf askerlerin yakınları için para topladıklarını açıklamıştı . Kulübün mevcut yönetim kurulu üyeleri arasında 28 Şubat döneminin mimarlarından emekli Org . wÇevik Bir bulunuyor . Büyük Kulüp ' e üyelik referansla oluyor . Giriş üyeliği için 35 bin lira alınıyor . Sonrasında her ay 150 lira aidat toplanıyor .


Zaman