Aykut Kocaman ya da ben kulüpten gönderilmeliydim

Fenerbahçe'nin yollarını ayıramadığı teknik direktör Christoph Daum, yeni sezon için mesaisine başladı. Yöneticilerle yaptığı görüşmenin ardından Koch dışındaki ya...

 

Fenerbahçe ' nin yollarını ayıramadığı teknik direktör Christoph Daum , yeni sezon için mesaisine başladı .

Yöneticilerle yaptığı görüşmenin ardından Koch dışındaki yardımcılarının görevine son verilen ve kendisine Sportif Direktör Aykut Kocaman ' ın altında çalışacağı bildirilen Alman teknik adam , dün saat 09 . 50 ' de Can Bartu Tesisleri ' ne geldi . Ancak tesisler bakımda olduğundan dolayı Daum ' un içeride nasıl vakit geçirdiği konusunda net bir bilgiye ulaşılamadı .
Sarı-Lacivertlilerin 6 milyon Euro ' yu aşkın tazminat bedelini ödemeye yanaşmadığı Daum , böylece kolay kolay teslim olmayacağını da gösterdi . Koch ile birlikte girdiği tesislerin kapısında konuşan tecrübeli hoca , yine ilginç açıklamalarda bulundu . Diğer yardımcısı Ayhan Tumani ' nin gönderilmesi sebebiyle tercümansız kalan Daum , konuşmasının bir bölümüne Türkçe devam etti . Türkiye ' yi ve Fenerbahçe ' yi sevdiğini belirten 57 yaşındaki teknik direktör , " Türkiye ve Samandıra ikinci vatanım . Bugün çok iş var . Yardımcılarım çok üzgünler . Bir sürü insan da bana , ' Ne oldu da böyle oldu ' diye soruyor . Birçok Fenerbahçeli taraftar da bana destek olduklarını belirtti . Ayrıca bana kimse Samandıra ' ya gelmememi söylemedi . " dedi . Rahat tavırlar sergileyen Daum , şöyle devam etti : " Ne yapacağımızı göreceğiz . Herkesin iyi yolda çalıştığını düşünüyorum . İyi bir çalışma programı , iyi kaleci ve iyi asistan koç , bunlar başarıdır . Marcel Daum ve Ayhan Tumani harika çalıştılar . Birini göndereceksen bu ben veya Koch olabilir . Aykut Kocaman ' ı düşünebilirsin . Bunu anlaması güç . Nedeni ne olabilir ki? "
Nouma ' dan Aziz Yıldırım ' a mektup
Beşiktaş ' ın eski futbolcusu Pascal Nouma , F . Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım ' a mektup yolladı . Fransız oyuncu , kendisinin söylediği iddia edilen " Gönderilmemde Aziz Yıldırım başroldeydi . " şeklinde bir ifadesinin bulunmadığını açıkladı . Nouma , bu yöndeki sorulara , " Bilmiyorum , belki Aziz Yıldırım belki bir başkası . . . " diye cevap verdiğini aktardı .
Volkan , Dünya Kupası ' na uzak
Fenerbahçe ' nin milli kalecisi Volkan Demirel , Fethiye ' nin Ölüdeniz beldesinde tatil yapıyor . Tatilde olduğundan dolayı gazetecilerin transfer ve futbol konularındaki sorularına cevap vermek istemeyen başarılı file bekçisi , Türk Milli Takımı yer almadığı için 2010 Dünya Kupası maçlarını fazla takip etmediğini söyledi .
Fener ' de 3 ' üncü yolcu Ali Bilgin
F . Bahçe ' de teknik direktör belirsizliği olsa da kadroda hızlı değişim yaşanıyor . Deniz Barış ' ın Antalyaspor ' a , Vederson ' un da Bursaspor ' a gitmesinin ardından takımdan ayrılan üçüncü isim netleşti . Büyük umutlarla Antalyaspor ' dan alınan Ali Bilgin , Kayserispor ' la anlaştı . Sarı-Lacivertliler-de hazırlık kampına kadar birkaç oyuncuya daha yol verileceği öğrenildi .

Zaman