Kadın Girişimcilerden Muğla'nın Tek Kadın Başkanına Destek

TOBB Muğla Kadın Girişimciler Kurulu üyeleri, Muğla'nın tek kadın belediye başkanı olan Bafa Belediye Başkanı Zühra Dönmez'i ziyaret etti.

Kadın Girişimcilerden Muğla'nın Tek Kadın Başkanına Destek
Bir kadın belediye başkanı olarak Başkan Zühra Dönmez'in başarılı olmasını yürekten istediklerini belirten Muğlalı Kadın Girişimciler ziyaretin anısına başkana gülibrişim, erguvan ve dut fidanları armağan etti. Daha sonra hep birlikte fidanları belediyenin bahçesine diken Muğlalı Kadın Girişimciler Muğla'da daha çok sayıda kadın belediye başkanı görmek istediklerini vurguladı.
Muğlalı Kadın Girişimciler'in ziyaretlerinden çok memnun kaldığını belirten Bafa Belediye Başkanı Zühra Dönmez daha sonra Kadın Girişimci grubuna Bafa Gölü kıyısındaki Antik Çağların ünlü kentleri olan Latmos ve Herakleia'nın üzerine kurulmuş bulunan Kapıkırı'nı gezdirdi. Burada konuklarına zeytinyağlı dolma ve Bafa köyünün ünlü kabak tatlılı böreğinden ikram eden Dönmez kadınların artık ülke yönetiminde ve ekonomisinde daha çok söz sahibi olmasının zamanının geldiğini belirtti.
Milaslı Kadın Girişimciler, Bafa ziyareti öncesinde Milas Kaymakamı Bahattin Atçı'yı da ziyaret ederek ilçe hakkında çeşitli bilgiler aldı. Kadın Girişimciler daha sonra Bafa'ya giderken Milas'ın ünlü tarihi kentlerinden birisi olan Euromos'a da uğrayıp buradaki Zeus tapınağını da gezdi.