İlbeyliler Derneği Esnaf Ve Sanatkarlar Odaları Birliğini Ziyaret Etti

İlbeyliler Derneği Başkanı Dr. Turan Yılmaz ile yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'ni (SESOB) ziyaret etti.

  Ziyarette İlbeyliler Derneği Başkanı Turan Yılmaz , Birlik Başkanı Beşir Köksal ' ın tekrar seçilmesinden dolayı ziyarete geldiklerini belirterek , " Birlik Başkanımız Beşir Köksal görevde bulunduğu süre içerisinde güzel çalışmalar yapmıştır . Bu çalışmalardan ve hizmetlerinden en güzel örneği ise Esnaf ve sanatkarlar Odaları Birliği Hizmet binasıdır . Başkanımızı çalışmalarından dolayı takdir ediyor , yeni dönemde de esnaf ve sanatkar için güzel hizmetlerde bulunmasını temenni ediyorum . Tekrar seçilerek güven tazeleyen SESOB Başkanı Beşir Köksal şahsında yönetim kurulunu tebrik ediyorum " dedi .
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal ise sivil toplum kuruluşları olarak birlik ve beraberlik içerisinde Sivas ' a hizmet etmeye gayret gösterdiklerini söyledi . Dernekler ve sivil toplum örgütlerinin önemine değinen Köksal , " Sivas ' ta yaşayanlar olarak birlik ve beraberlik içerisinde olmak zorundayız . Esnaf teşkilatı olarak gerek toplum kuruluşlarımız gerekse kamu kurum kuruluş ve derneklerimiz ile uyum içerinde çalışıyoruz . Bu birlikteliğimizin sonucunda güzel hizmetler yapıldığına da inanıyorum . İlbeyliler derneğimiz de imkanları çerçevesinde bölge insanına katkı sağlamaya ve hizmet yapmaya gayret gösteriyor . Yapılan hizmetlere her zaman destek olacağız . Ziyaretlerinden dolayı İlbeyliler başkanı ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum " diye konuştu .