Fuhuş operasyonunda serbest kalan 9 kişi yeniden mahkemeye çıkartıldı

Samsun'da fuhuş operasyonunda gözaltına alınıp serbest bırakılan ve aralarında 4 polisin de bulunduğu 9 kişi yeniden cumhuriyet savcısının itirazı üze

  Samsun ' da fuhuş operasyonunda gözaltına alınıp serbest bırakılan ve aralarında 4 polisin de bulunduğu 9 kişi yeniden cumhuriyet savcısının itirazı üzerine yeniden gözaltına alınıp , mahkemeye çıkartıldı .

Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Bürosu ekiplerince , şikayet ve ihbar üzerine 8 ay süren teknik ve fiziki takip sonucunda geçtiğimiz hafta Samsun merkez ile Bafra ilçesindeki çeşitli adreslerdeki gazino , otel , pavyon ve evlere baskın düzenlenmiş , 4 ' ü polis , 5 ' i kadın 35 kişi gözaltına alınmıştı . Mahkemeye çıkartılan zanlılardan 20 ' si tutuklanmış , 15 ' i serbest kalmıştı .

Serbest kalan zanlılar için Cumhuriyet savcısı , üst mahkemeye itiraz ederek zanlıların gözaltına alınmasını istedi . İtiraz üzerine yakalama emri çıkartılan Ferhat S . , Mehmet T . , Ramazan B . , Faruk N . , Hasan T . ile polis memurları Metin Ö . , İlhan Ö . Fatih S . ve H . Abdullah K . olduğu 4 ' ü polis , 9 kişi yeniden gözaltına alındı . Zanlılardan Ramazan B . Adliyeye çıkartılırken , basın mensuplarına saldırmak istedi . Araya giren polisler , saldırıyı önlerken , 9 kişinin adliyedeki ifadeleri devam ediyor .