Tartıştığı Arkadaşını Sokak Ortasında Kurşun Yağmuruna Tuttu

Sarıyer'de aralarında husumet bulunan iki arkadaş arasında çıkan kavga, bir kişinin ölümüyle sonuçlandı

  Sarıyer ' de aralarında husumet bulunan iki arkadaş arasında çıkan kavga , bir kişinin ölümüyle sonuçlandı . Cadde ortasında kovaladığı arkadaşını kurşun yağmuruna tutan şahıs , polis tarafından kısa sürede yakalandı .
Olay , Çayırbaşı Mahallesi Bahçeköy Caddesi üzerinde saat 17 . 30 sıralarında meydana geldi . Daha önceden aralarında husumet bulunduğu iddia edilen Nihat Ç . ( 37 ) ile Tuğrul Türkmen ( 32 ) , cadde üzerinde bilinmeyen bir nedenle tartıştı . Kavgaya dönüşen tartışmanın ardından Türkmen ' i cadde üzerinde bir süre kovalayan Nihat Ç . , daha sonra belinden çıkardığı tabancayla Türkmen ' i sokak ortasında kurşun yağmuruna tuttu . Saldırısı sonucu Türkmen ağır yaralanırken , Nihat Ç . ise olay yerinden yaya olarak kaçtı .
Sürekli kan kaybeden Çağan , çevredeki vatandaşların yardımıyla Sarıyer Devlet Hastanesi ' ne kaldırıldı . Türkmen , burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti .
İhbar üzerine harekete geçen Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri , kaçan zanlının izini kısa sürede buldu . Sarıyer ' de gözaltına alınan Nihat Ç . , sorgulanmak üzere ilçe emniyet müdürlüğüne götürüldü .
Olayın görgü tanıkları , " İkisi de birbirini tanıyordu ve arkadaşlardı . Neden olduğunu bilmiyoruz . Ama Nihat Ç . ' nin sinirsel bir rahatsızlığı vardı . Daha önce de ufak bir tartışmaları olmuş ama içeriğini bilemiyoruz " diye konuştular .
Silahlı saldırıda hayatını kaybeden Tuğrul Türkmen ' in , babasıyla birlikte Sarıyer ' de nalbur dükkanı işlettiği , saldırgan Nihat Ç . ' nin ise aynı semtte bir otoparkta gece bekçiliği yaptığı öğrenildi .
Yetkililer , olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğünü bildirdi .