Saruhanlı'nın Kemiklidere Köyüne 4 Derslikli Okul

Manisa'nın Saruhanlı ilçesine bağlı Kemiklidere Köyüne, Manisa Valiliği İl Özel İdaresi ve Kemiklidere Muhtarlığı'nın katkılarıyla 4 derslikli okul yapılacak.

  Valilik makamındaki düzenlenen protokol imza törenine Vali Celalettin Güvenç , İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Ersoy , Saruhanlı Kaymakamı Kadir Sertel Otçu , Saruhanlı Milli Eğitim Müdürü Cafer Tayyar Tekin , Kemiklidere Köyü Muhtarı Yıldız Başağıl katıldı . Protokole ilişkin bilgi veren Milli Eğitim Müdürü Aziz Ersoy , " 106 . okul protokolünü imzalamak için buradayız . Bu yıl 5 . protokolümüz . Köyde 3 derslikli okulumuz yapılan kontrollerde hasarlı çıktı . Kemiklidere köyümüzdeki 100 ' e yakın öğrenci Nuriye İlköğretim Okulu ' nda taşımalı eğitim görüyordu . Hasarlı olan bu okul yıkılarak yerine 4 derslikli yeni bir okul yapılacak . Okulun yapılması ile ilköğretim 1 . sınıftan 5 . sınıfa kadar olan öğrenciler köyde eğitim görecekler . Muhtarımızın 15 bin TL ve bin torba çimento yardımı , Manisa Valiliği İl Özel idaresi ' nin de 200 bin TL yardımı ile Saruhanlı Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından bu okulumuz yapılacak . Okul 2010-2011 eğitim öğretim yılına yetiştirilmesi planlanmıştır " dedi .
Vali Celalettin Güvenç de " Muhtarımıza katkılarından dolayı teşekkür ediyorum . Eğitim öncelikli işimiz . 106 . protokolü imzalamanın mutluluğunu yaşıyoruz . Kaymakamımızın öncülüğü ile , muhtarımızın gayretleri ile okulu yaptıracağız . 4 derslikli yeni bir okula çocuklarımızı kavuşturacağız . Hayırlı olsun " dedi . Konuşmaların ardından okul protokolü imzalandı .