Hendekspor Milli Takıma 7 Sultan Gönderdi

Karabük'te yapılan geniş katılımlı Bayan Voleybol Milli Takım Alt Yapısı oluşturma il karmalarında Hendek Spor Voleybol Takımından 7 sporcu Milli Takım Alt Yapısına seçildi.

  Hendekspor voleybol takımından Betül Dinç , Melis Çağla İşler , Büşra Ardıç , Şevval Köken , Elmas Cesur ve Neslihan Sarıçayırlı , Milli Takım Alt Yapısı ' na girmeyi başardılar . Antrenör İdris Demir ile birlikte Hendek Belediye Başkanı Ali İnci ' yi makamında ziyaret eden genç sporcular , Başkan İnci ' ye desteklerinden dolayı teşekkür ettiler .
Sakarya Bölge Sorumlusu İdris Demir , " Milli takıma Hızırtepespor ' dan bir bayan sporcumuzla beraber toplam sekiz sporcu vermenin mutluluğunu yaşıyoruz . Hendek ' te sporda başarılar zincirini başlatan Başkanımız Sayın Ali İnci ' ye teşekkür ediyorum . Ayrıca kendisinin öğrencisi olmaktan da gurur duyuyorum . " dedi .
Hendek Belediye Başkanı Ali İnci ' de genç sporcuları tebrik ederek , Hendek ' in spordaki başarısının örnek olduğunu söyledi . Başkan İnci , " Burada alınan başarıda sporcularımızın çalışması kadar hocalarımızın özel gayretlerinin etkisi çok büyük . Öğrencimin bugün sporcular yetiştirdiğini görmekten gurur duyuyorum . gayret eden ve başarılı olan tüm sporcularımızın arkasandayım . " diye konuştu . Milli takım bayan voleybol takımına seçilen sporculat 25-30 Haziran ' da Ankara Hacettepe Üniversitesi Beytepe Kampüsü ' nde yapılacak olan geniş kapsamlı Milli Takım Alt Yapı çalışmalarına katılacaklar . Antrenör İdris Demir ' de Milli Takım Antrenörlüğüne davet edildi .