Bursa'da Mhp'liler Sanayicinin Derdini Dinledi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bursa İl Başkanlığı tarafından organize edilen "Türkiye Ekonomisindeki Sorunlar ve Çözüm Yolları" toplantısında konuşan MHP Genel Başkanı Münir Kutluata, sanayinin ülke ekonomisi açısından önemli olduğunu söyledi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bursa İl Başkanlığı tarafından organize edilen "Türkiye Ekonomisindeki Sorunlar ve Çözüm Yolları" toplantısında konuşan MHP Genel Başkanı Münir Kutluata, sanayinin ülke ekonomisi açısından önemli olduğunu söyledi.
MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Münir Kutluata, MHP İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Mithat Melen ve eski Sanayi Ticaret Bakanı ve MHP Milletvekili Ahmet Kenan Tanrıkulu'nun konuşmacı olarak katıldıkları toplantıda, Türkiye ekonomisinin içinde bulunduğu durum karşısında MHP'nin çıkış yolları ortaya konuldu. Sanayinin ekonominin bel kemiği olarak nitelendiren Kutluata, "MHP olarak sanayiciye destek veriyoruz. Sanayici olmadan bu iş olmaz. Ekonominin en önemli yapı taşı sanayidir. Sanayisiz bir toplum düşünülemez" dedi.
Toplantıya, BUSİAD Başkanı Arif Özer, DOSABSİAD Başkanı Ceyhun Özüm, NİLSİAD Başkanı Yalçın Aras'ın yanı sıra Hak ve Eşitlik Partisi Genel Başkan Yardımcılığı görevinden istifa eden GESİAD Başkanı Bahadır Özgün katıldı.