Beyin Kanaması Geçiren Öğrenciye Milli Eğitim Müdürnden Moral Ziyareti

Fethiye'den Çanakkale'ye okul gezisine giden ve burada yaşadığı kaza sonrası beyin kanaması geçiren öğrenciye Fethiye sİlçe Milli Eğitim Müdürü'nden moral ziyareti.

  Fethiye Merkez Atatürk İlköğretim Okulunun 22-25 Mayıs tarihleri arasında düzenlediği Çanakkale gezisine katılan ve burada geçirdiği kaza sonrası beyin kanaması teşhisiyle Çanakkale Devlet Hastanesi ' ne kaldırılan 5 . Sınıf öğrencisi Kutluhan Coşkun ' a moral ziyaretleri sürüyor .
24 Mayıs günü Çanakkale de geçiridiği kaza sonrası tedavi altına alınan ve buradaki tedavilerinin ardından 2 Haziran tarihinde taburcu olarak Fethiye ' deki evinde istirahat eden Kutluhan Coşkun ' u İlçe Milli Eğitim Müdürü Yüksel Gültekin , sınıf öğretmeni Tekzen Yıldızay Merkez Atatürk İlköğretim Okulu Müdürü Ercan Tuna , AR-GE Sorumlusu Timur Ergün ve 5-A Sınıfı Öğretmeni Gürol Eryiğit evinde ziyaret ettiler . İlçe Milli Eğitim Müdürü Yüksel Gültekin ve beraberindekiler , Kutluhan ' ın son durumu hakkında annesi Dürdane ve babası Abdullah Coşkun ' dan bilgi aldılar . Ziyarette öğrencinin ve ailesinin morallerinin iyi olduğunu gören Yüksel Gültekin " Bu kazadan dolayı çok üzgünüz fakat sevindirici olan yavrumuz Kutluhan ' ın sağlık durumunun gün geçtikçe iyiye gitmesi ve çabuk iyileşmesidir . Kurum olarak geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum " dedi .