Ankaralı Yasemin Sahnede Hem Öptürdü Hem Coşturdu

Mersin'in Mut ilçesinde, 37

  Mersin ' in Mut ilçesinde , 37 . Mut Kayısı Kültür ve Sanat Festivali ' nin ikinci gününde sahneye çıkan Ankaralı Yasemin hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı . Kendisini öpmek isteyenleri sahneye çağıran sanatçı , engel olmak isteyen korumalara da " Yanak benim değil mi " diyerek tepki gösterdi .
Mut Şehir Stadı ' ndaki konseri 10 bin kişi izledi . Konserde önce sanatçı Deniz sahne aldı . Ardından sazıyla gelenleri halk müziğine doyuran Yudum , " Mut ' a gelip değerli hocam Musa Eroğlu ' nun memleketinde onun türkülerinden söylememek olur mu " diyerek eserlerini okudu .
Daha sonra Ankaralı Yasemin sahneye çıkarak hayranlarını coşturdu . Özellikle gençler sanatçıyı daha yakından görebilmek için büyük çaba harcadı . Bariyerlere yaslanan vatandaşlar , cep telefonlarıyla Yasemin ' in fotoğrafını çekmeye çalıştı . Vatandaşlar arasında " Seninle oynamak istiyorum , seni öpmek istiyorum " diye bağıran gençleri yanına çağıran Ankaralı Yasemin , engel olmak isteyen korumalara , " Bu yanak benim değil mi? İstersem öptürürüm " diyerek onlarca gencin isteğini yerine getirdi ve kendini doyasıya
öptürdü . Ankaralı Yasemin , " Sizler gibi sıcakkanlı birilerinin beni öpmesi beni çok sevdiğinizden kaynaklanmalı . Artık bende yarı Mutlu sayılırım " dedi .
Bir ara ayakkabısını çıkararak kalabalığın arasına giren Ankaralı Yasemin , yaklaşık yarım saat şarkılar ve danslarıyla hayranlarını eğlendirdi . Sahneye geri döndüğünde sahneye çıkmak isteyen gençleri kırmayarak tekrar sahneye çağıran Ankaralı Yasemin , onlarla hem şarkı söyledi hem oynadı .
Konser sonunda sanatçılara Mut Belediye Başkanı Murat Orhan tarafından plaket verildi .