Denizli'de sel fabrikanın yemekhane duvarını yıktı: 4 yaralı

Denizli'de şiddetli yağıştan sonra bir tekstil fabrikasının yanında bulunan tepeden gelen sular yemekhane duvarı yıktı. Duvarın yıkılması üzerine içer

  Denizli ' de şiddetli yağıştan sonra bir tekstil fabrikasının yanında bulunan tepeden gelen sular yemekhane duvarı yıktı . Duvarın yıkılması üzerine içerideki Turgut Tosun , Meryem Aslan , Ali İhsan Hallaç ve Ahmet Manisalı isimli işçiler göçük altında kaldı .

Edinilen bilgiye göre , Pınarkent beldesindeki Sergen Tekstil Fabrikası ' nda akşam saatlerinde meydana gelen olayda elektrikler kesik olduğu için fabrikanın yemekhanesinde toplanan işçiler yemek yerken meydana geldi Yamacın kenarına yapılan yemekhanenin duvarı yukarıdan gelen suların duvarı gevşetip yıkması sonucu büyük bir gürültüyle çöktü .

Olayda kendi imkânlarıyla kurtulan Hallaç ve Manisalı , Denizli Devlet Hastanesi ' ne kaldırılırken İtfaiye ekipleri , göçük altında kalan Aslan ve bir bacağı göçüğün altında kalan Tosun ' u kurtarmak uzun süre çaba sarf etti . Kurtarma esnasında içerideki göçük altında kalan kişiyi kurtarmak için duvarı delme çalışmasına bir kişi bağırarak engelledi .

Bu arada göçük haberini alan basın mensupları olay yerinde tekstil fabrikasının görevlileri tarafından engellenmek istendi . Fabrikada yetkili olduğu öğrenilen bir çekip yapılmasını patronunun istemediğini söyleyerek jandarmanın gözünün önünde basın mensuplarıyla tartıştı .

Acil Servis ve Denizli Belediyesi İtfaiyesi görevlileri daha sonra göçük altında kalan Aslan ve Tosun ' u çıkararak hastaneye kaldırdı .

Öte yandan , Denizli ' de yağışta Dokuzkavaklar , Karşıyaka , Gümüşler ve Akhan mahallelerinde çeşitli evleri su bastığı öğrenildi .