Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Adalı: Quaresma için umut bitmedi

Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Serdal Adalı, yeni teknik direktörleri Bernhard Schuster için sabırlı davranacaklarını belirtirken, ısrarla isted

  Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Serdal Adalı , yeni teknik direktörleri Bernhard Schuster için sabırlı davranacaklarını belirtirken , ısrarla istedikleri Portekizli futbolcu Quaresma için umutlarını yitirmediklerini söyledi .

BJK Nevzat Demir Tesisleri ' nde gerçekleştirilen barbekü partisinde basın mensuplarıyla sohbet eden Beşiktaş Futbol Komitesi Başkanı Adalı , Schuster konusunda sabırlı olmaları gerektiğini belirterek , " Kimse sihirbaz değil . Biraz sabredeceğiz . UEFA Avrupa Ligi ' ndeki ön elemeler avantaj olacak . Schuster de aşağı yukarı takımı biliyor . " açıklamasında bulundu .

Adalı , yeni teknik direktörlerinin 15 Haziran Salı günü İstanbul ' a geleceği bilgisini de verirken , " Çarşamba günü de basın önünde resmi sözleşmeyi imzalamayı umuyoruz . Biz kendisine yaptığımız görüşmede şartlarımızı belirttik . Altyapıya önem vereceğimizi kendisine ilettik . Teklifimizi bu şekilde yaptık . Beşiktaş ' a uyan ve yakışan bir adam . Başarılı olacağına inanıyoruz . " ifadelerini kullandı .

Alman teknik adamın sözleşmesiyle ile ilgili açıklamalarda da bulunan Adalı , Schuster ' in eski teknik direktörleri Mustafa Denizli ' den daha az para alacağını dile getirdi .

Mustafa Denizli ' nin alacağı 2 milyon 500 bin avroyu baz aldıklarını kaydeden Serdar Adalı , " Mustafa hocanın mukavelesinde UEFA Avrupa Ligi primi de vardı . Sözleşmeyi değerlendirdiğimizde bazı kalemlerde Mustafa hocadan daha az alacak . Kontratın tamamını düşündüğümüz de Mustafa hocaya göre daha az para ödeyeceğiz . Hedefleri olan hırslı bir hoca . Zımba gibi saldıran , gol atmayı düşünen bir takım olacağımıza inanıyoruz . ' ' şeklinde konuştu .

QUARESMA SEVDASI DEVAM EDİYOR

Adalı , transferi için uzun süre uğraştıkları Portekizli oyuncu Ricardo Quaresma konusunda da umutlarını yitirmediklerini söyledi .

Quaresma ' nın başka bir kulüple anlaşmadığı sürece , ümitlerinin devam edeceğini dile getiren Adalı , " Bu konuda sabır diyorum . Ancak astronomik rakamlar da vermem . Yabancı transferi olacaksa Quaresma olur . Olmayacaksa hiç olmasın . ' ' diye konuştu .

' ' STOCH ' U DÜNYA YILDIZI YAPTILAR ' '

Adalı , Galatasaray ' ın da ilgilendiği ancak son anda Fenerbahçe ' ye transfer olan Slovak oyuncu Miroslav Stoch ' un , Quaresma ile kıyaslanamayacağını da kaydederek , " Kimse kıyaslamasın , Stoch ' u dünya yıldızı yaptılar başımıza . ' ' dedi .