Kurtlar Vadisi Pusu ekranlara veda etti

Star TV'nin fenomen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu en son yayınlanan sezon finali bölümüyle yaz tatiline girdi. Kurtlar Vadisi Pusu'nun sezon finali bölümünde neler yaşandı. İşte Kurtlar Vadisi Pusu'nun sezon finali özeti ve Vadi'de yaşananlar…

  İşlediği gü ; ncel konularla Tü ; rkiye gü ; ndemine damga vurmayı bir alışkanlık haline getiren fenomen dizi Kurtlar Vadisi Pusu , muhteşem bir sezon finaliyle ekranlara veda etti .

Kurtlar Vadisi dizisine Emmi lakaplı Duran Şatıroğlu ' nun yanında giren ve Kamu Gü ; venliği Teşkilatı ajanı olan Polat Alemdar , İstanbul ' un en gö ; zde mafya babası adaylarından olan Ç ; akır ' la dost olarak mafya dü ; nyasında adını duyurmayı başardı&hellip ;

Polat , Ç ; akır ' la girdiği sayısız operasyonla kısa sü ; rede adını mafya dü ; nyasına duyurdu . Polat dava arkadaşı Sü ; leyman Ç ; akır ' ın cerrah paşalı kardeşler tarafından ö ; ldü ; rü ; lmesinden sonra işleri eline aldı .

İşlerin başına geç ; en Polat burada Tü ; rkiye ekonomisini kemiren konseye savaş aç ; tı ve konseyin en derin ü ; yeleri iç ; ine sızmayı başardı&hellip ;

Gerç ; ekleştirdiği operasyonlarla kısa sü ; rede konsey ü ; yelerinin gö ; zü ; ne giren Polat , Baron Mehmet Karahanlı ' nın ö ; lmesinden sonra konseyin yeni baronu oldu .

Mehmet Karahanlı ' yı ö ; ldü ; ren Masonlar , Polat Alemdar ' ı da kendi kontrolleri altına almak iç ; in ç ; alışmalara başladılar&hellip ;

Mason ekibine direnen Polat , Suriye ' ye kaç ; ırıldı ve burada Lü ; bnan başbakanına suikast yapması istendi . Bunu reddeden Polat uzun uğraşlar sonunda Suriye ' den İsranbul ' a kaç ; mayı başardı .

Polat , İstanbul ' a gelir gelmez KGT adına ç ; alıştığını sö ; yleyerek polise teslim oldu . Ardından mahkemeye ç ; ıktı . Burada tü ; m bildiklerini hâ ; kime anlatan Polat ve ekibi , hâ ; kim tarafından haklı bulunarak serbest bırakıldı&hellip ; Vadi ' nin ilk serisi olan Kurtlar Vadisi burada sona erdi .

Kurtlar Vadisi ' nin Tü ; rkiye ' nin en ç ; ok izlenen dizilerinden olması Pana Film ' i harekete geç ; irdi . Pana Film ö ; ncelikle Kurtlar Vadisi Terö ; r dizisiyle gü ; ndeme geldi . Ancak ç ; eşitli ç ; evrelerin bu diziye itiraz etmesi ve Kurtlar Vadisi Terö ; r ' ü ; n Tü ; rk- Kü ; rt kardeşliğine zarar verebileceği endişesi Pana Filmi yeni bir arayışa itti&hellip ; .

İşte bu arayışı neticesinde ise Tü ; rkiye ' nin en ç ; ok izlenen ve hatta ü ; nü ; yurt dışına kadar yayılan Kurtlar Vadisi Pusu dizisi ortaya ç ; ıktı .

Kurtlar Vadisi Pusu dizisine Tü ; rkiye ' yi yö ; neten , dışarıdan aldıkları destekle Tü ; rkiye ' yi sö ; mü ; ren 4 aileyle savaşarak başlayan Polat , kendisini uluslararası istihbarat ö ; rgü ; tlerinin ortasında buldu&hellip ;

Bu ailelerin yabancı istihbarat ö ; rgü ; tleriyle ç ; alıştığını ve Tü ; rkiye ' yi de onların ç ; ıkarları ç ; erç ; evesinde yö ; netmeye ç ; alıştığını gö ; ren bu ailelere savaş aç ; tı&hellip ;

Savaşa Tataroğlu ailesiyle başlayan Polat , ö ; nce Halo Dayı kaybetti . Ardından savaşa dâ ; hil olan eski Gladico İskender Bü ; yü ; k , Polat en yakın adamlarını ö ; ldü ; rdü ; .

Dizide iki sezondur Tü ; rk derin devletini yö ; neten İhtiyarlar heyeti adına , İskender ' karşı savaşan Polat , Kurtlar Vadisi Pusu ' nun sezon finalinde karısı Ebru ' yu ö ; ldü ; ren İskender ' i asarak ö ; ldü ; rdü ; .

KURTLAR VADİSİ PUSU SEZON BÖ ; LÜ ; MÜ ; Ö ; ZETİ

Tü ; rkiye ' nin nefesini tutarak izlediği Kurtlar Vadisi Pusu ' nun sezon finali Star TV ' de yayınlandı . Vadi ' nin son bö ; lü ; mü ; nde Polat , darağacına ç ; ıkardığı İskender ' in sandalyesine tekme vurarak onu asmak istedi . Abdü ; lhey ise Ebru ' yla Elif ' i kurtarmak iç ; in İskender ' i kurtardı ve istihbaratın başında olan Alper ' i aradı .

Alper , Ebru ve Elif ' in saklandığı yeri tespit etti . Ancak Amerikan ajanı Aron Feller , Polat gelmeden terö ; r ö ; rgü ; tü ; taşeronlarına haber vererek Ebru ve Elif ' i bulundukları mekâ ; ndan aldırttı .

Feller ' in adamları dü ; zenledikleri bir operasyonla Gladio ' nun başına gelen İskender ' i kurtardı . Ç ; ıkan ç ; atışmada Kurtlar Vadisi Pusu ' ya sonradan dâ ; hil olan ve Polat ' ın en yakınındaki isimlerden biri olan Cahit ağır yaralandı .

Polat ' ın elinden Kurtulan İskender , Zaza Dayı ' dan Memati ' yi istedi . Zaza , Memati ' yi teslim etmeyi reddedince İskender , Aron Feller ' in ajanlarıyla birlikte Zaza ' nın mekâ ; nını bastı . Zaza ve Memati sırt sırta ç ; arpıştı .

Polat , Abdü ; lhey ve Alper ' in destek verdiği ç ; atışmada İskender , Afon Feller ' in gö ; nderdiği helikopterle olay yerinden kaç ; mayı başardı .

Afon Feller ' in bir diğer adamı Mü ; steşar Ü ; nsal Kemal de Tü ; rk derin devletini yö ; neten İhtiyarlar heyetinin elinde olan nü ; kleer silah bilgilerini almak iç ; in askeri arşiv odasına girdi .

Ü ; nsal Kemal , arşiv odasında bulduğu nü ; kleer silah dosyasının iç ; inde Polat Alemdar yazdığını gö ; rü ; nce şok geç ; irdi . Polat , ajanların o odaya gireceğini ö ; nceden tahmin etmiş ve hayati derecede ö ; nem taşıyan nü ; kleer silah dosyalarını oradan almıştı&hellip ;

Vadi ' nin final sahnesinde ise Polat , İskender ' in Ebru ve Elif ' i sakladığı yeni evi de tespit etti . Polat ' ın evi tespit ettiğini haber alan İskender , Polat ' a tuzak kurdu .

Ebru ve Elif ' i bomba yü ; klü ; bir aracın iç ; ine koyan İskender , adamına Polat gelince bombayı patlat talimatını verdi .

İskender ' in mekâ ; nını basan Polat , Ebru ve Elif ' in iç ; inde bulunduğu araç ; ta bomba olduğundan habersiz arabaya yö ; neldi . İskender ' in adamı bombayı patlattı . Ebru , bombalı aracın iç ; erisinde yanarak ö ; ldü ; .

Polat Alemdar , dediğini yaptı ve İskender Bü ; yü ; k ' ü ; darağacında sallandırdı&hellip ;

ABD ajanı Aron Feller , Polat ' ın kızını kaç ; ırarak Hıristiyan yaptı&hellip ;

KURTLAR VADİSİ PUSU TÜ ; M BÖ ; LÜ ; MLERİNİ ( 1-93 ) İZLE

İSKENDER BÜ ; YÜ ; K VE EBRU ALEMDAR Ö ; LDÜ ; İZLE


KURTLAR VADİSİ PUSU ' NUN ARON FELLER ' İ ASLINDA KİM?