Boğazlıyan Kaymakamı Kıvanç'a anlamlı hediye

Kayseri ve Boğazlıyan Şeker Fabrikaları Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Ali Özışık, kendisine Kazakistan ziyaretinde hediye edilen ve Kazakistan milli kü

  Kayseri ve Boğazlıyan Şeker Fabrikaları Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Ali Özışık , kendisine Kazakistan ziyaretinde hediye edilen ve Kazakistan milli kültüründe gücün ve adaletin sembolü olan kırbacı Boğazlıyan Kaymakamı Osman Kıvanç ' a hediye etti .

Yozgat Boğazlıyan Şeker Fabrikası ' nda Bozok Üniversitesi Boğazlıyan Meslek Yüksek Okulu ' nun bölümlerinin belirlendiği senato toplantısı yapıldı . Toplantı ardından , Kayseri ve Boğazlıyan Şeker Fabrikaları Yönetim Kurlu Başkanı Vedat Ali Özışık , yaptığı konuşmada , " Kazakistan Hükümet yetkililerinden Kayseri Şeker Fabrikası olarak , bizlere kendi ülkelerindeki tarım alanlarını da görmemiz , oralarda da yatırımlar yapmamız amacıyla geçtiğimiz aylarda bir davet gelmişti . Bu davet üzerine gittiğimiz Kazakistan ' da , Kazak milli kültüründe gücün ve adaletin sembolü olan ceylan ayağından özel olarak yapılmış kırbaç hediye edilmişti . Boğazlıyan Meslek Yüksek Okulu ' nun bölümlerinin belirlendiği ilçemiz adına , son derece önemli günlerden birini yaşadığımız bu anlamlı günün anısına , hem de bizim kültürümüzde devletin gücünü ve adaletini devlet adamlarımızın temsil etmesi sebebiyle bu kırbacı Kaymakamımız sayın Osman Kıvanç ' a hediye ettim . " dedi .

Boğazlıyan Kaymakamı Osman Kıvanç da bu anlamlı hediyeden dolayı Kayseri Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Ali Özışık ' a teşekkür ederek , " Meslek Yüksekokulumuzun bölümlerinin belirlenmesinin sevincini yaşadığımız böylesi bir günde , bu anlamlı hediyeyi tüm Boğazlıyan halkı adına alıyorum . Kayseri Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Ali Özışık ' a teşekkür ediyorum . " diye konuştu .