Özel Sanko Okulları Öğretmenleri İstanbul'daki Okulları Gezdi

Özel Sanko Okulları'ndan farklı branşlardan 50'ye yakın öğretmen, gruplar halinde İstanbul'daki bazı özel okullarda inceleme yaptı.

Özel Sanko Okulları Öğretmenleri İstanbul'daki Okulları Gezdi
  Aralarında , Amerikan Robert Lisesi , Terakki Vakfı Okulları , Feyziye Mektepleri Işık Okulları , Üsküdar Amerikan Koleji gibi 100 yıldan fazla geçmişe sahip ve ülkemizde siyaset , sanat ve iş dünyasında söz sahibi olmuş insanları yetiştiren okulların yanında , Koç Lisesi , Marmara Koleji , MEF Okulları ve Doğa Okulları gibi son yıllarda adını duyuran yenilikçi okullar da inceleme yapıldı . Her grupta 12-13 öğretmenin bulunduğu ziyaret programında , farklı branşlardan öğretmenler ziyaret edilen okulda kendi branşlarıyla ilgili ortak paylaşımda bulundu .
Özel Sanko Okulları Genel Müdürü Murat Köylüoğlu , öğretmenlerin kişisel gelişimlerinin kendileri için çok önemli olduğunu belirterek , " Öğretmenlerimizi şehir içi ve şehir dışı eğitimlere yönlendirerek okulda daha etkin bir eğitim ortamı oluşmasına destek veriyoruz " dedi .
" Bunun yanında düzenlediğimiz bu program ile öğretmenlerimizin eğitim ufkunun genişlemesini hedefledik " diyen Köylüoğlu , şöyle devam etti :
" Bu tür çalışmalarımız gelecek yıllarda da devam edecektir . Paylaşılmayan bilginin değeri yoktur sözünü felsefe haline getirdik . Öğretmenlerimiz , öğrenmenin karşılıklı etkileşimle olacağı düşüncesiyle ziyaret ettikleri okulları tanımaya çalıştılar , yaptığımız çalışmalarla ilgili bilgi aktardılar . "