Nazilli'de Şehitler İçin Gıyabi Cenaze Namazı Kılındı

İsrail'in Filistin'e insani yardım götüren gemiye düzenlediği operasyonda ölenler ve İskenderun'daki şehitler için Nazilli'de gıyabi cenaze namazı kılındı.

Nazilli'de Şehitler İçin Gıyabi Cenaze Namazı Kılındı
  İsrail ' in yaptığı baskın sonucu öldürülenler adına İkindi namazından sonra Koca Cami ' de kılınan gıyabi cenaze namazı yoğun ilgi gördü . Çok büyük bir kalabalığın slogan atmadan katıldığı gıyabi cenaze namazında gözyaşları tutamayıp ağlayanlar duygusal anlar yaşattı .
Memur-Sen , cenaze namazından sonra halka " Vahşeti Kınıyoruz " başlıklı bir bildiri dağıttı .
Gıyabi cenaze namazının ardından bir açıklama yapan Memur-Sen Nazilli Temsilcisi Hasan Gürbüz , " İsrail ordusunun Akdeniz sularında insani yardım gemilerini taciz ettiği dakikalarda Hatay ' ın İskenderun İlçesi ' nde teröristlerce askeri birliğe düzenlenen saldırıda 6 askerimiz şehit olurken , 9 askerimiz de yaralanmıştır . Dün ise , Şırnak ' ta çıkan çatışmada 3 askerimiz ile Siirt ' te pusuya düşürülen 3 korucu şehit olmuştu . Bu hususun da üzerinde durulması , ülkemiz içindeki terör hareketlerindeki terörist devlet İsrail ' in etkisinin araştırılması gerekmektedir . İsrail ' den böyle bir hainlik gerçekleştirmesi , yurtiçindeki hainlerin de bunun taşeronluğunu üstlenmesi beklenmeyecek bir durum değildir . Memur-Sen , İsrail ' in devlet terörünü , yurtiçinde askerimize polisimize kurşun sıkan hainlerin terörünü lanetliyor , saldırılarda hayatını kaybeden şehitlerimize Allah ' tan rahmet , yaralılarımıza acil şifalar , ailelerine , milletimize , insanlık âlemine sabır ve başsağlığı diliyoruz " dedi .
Basın açıklamasının ardından Memur-Sen ve destek veren dernekler slogan atmadan yaşanan olayların üstüsü içerisinde olduklarını belirterek dağıldılar .