EBB Başkanı Küçükler:İsrail bu vahşetin hesabını verecektir

İsrail'in Gazze'ye yardım götüren gemilere yönelik gerçekleştirdiği silahlı saldırıya tepki gösteren Erzurum Büyükşehir Belediye (EBB) Başkanı Ahmet K

  İsrail ' in Gazze ' ye yardım götüren gemilere yönelik gerçekleştirdiği silahlı saldırıya tepki gösteren Erzurum Büyükşehir Belediye ( EBB ) Başkanı Ahmet Küçükler , " İsrail bu vahşetin hesabını verecektir . " dedi .

EBB Başkanı Ahmet Küçükler , İsrail ' in sivillere yönelik gerçekleştirdiği kanlı saldırı ile bir kez daha korkunç yüzünü ortaya çıkartığını söyledi . Uluslararası toplumun İsrail ' e karşı kesin tavır alması gerektiğini dile getiren Küçükler , " Somali ' li korsanlara karşı ayağa kalkanlar bu vahşi katliamı yapan İsrail ' e karşı her türlü uluslararası yaptırımı bugünden başlatmalıdırlar . Akdeniz , tarihinde görmediği kanlı bir insanlık dramı yaşamıştır . " dedi .

EBB Başkanı Küçükler , İsrail ' in uluslararası kara sularında yaptığı katliamı hayretle takip ettiklerine vurgu yaptı . İsrail ' in Gazze ' ye insani yardım taşıyan aktivistlere yönelik gerçekleştirdiği katliamı bilerek ve tasarlayarak gerçekleştirdiğine işaret eden Küçükler , " Bu katliamın mutlaka bir karşılığı olacaktır . İsrail bu katliamın sonuçlarına katlanacak . Uluslararası kamuoyunun arkasında olduğu bir sivil harekete karşı İsrail ' in bu katliamı , çıldırmış bir terör devletinin reflekslerini bir kez daha ortaya koymuştur . Uluslararası kara sularında korsan devlet olarak yeni yüzünü gösteren İsrail ' i lanetliyoruz . " diye konuştu .

EBB Başkanı Ahmet Küçükler , İskenderun ' da meydan gelen terör saldırısına da değinerek , " İskenderun ' da askeri birliğimize saldırarak 7 Mehmetçiğimizi şehit eden terör örgütünü kınıyor , hain saldırıda yaşamını kaybeden şehitlerimize rahmet , gazilerimize acil şifalar diliyoruz . Nereden gelirse gelsin terörün her türlüsüne karşı olduğumuzu belirtiyor ve milletimize başsağlığı diliyoruz . " şeklinde konuştu .