Denizlispor olağanüstü kongreye gidiyor

Bank Asya 1. Lig'e düşen Denizlispor, olağanüstü kongre kararı aldı. Kulüp Başkanı Ali İpek, düzenlediği basın toplantısında, iyi bir talip çıkarsa görevi devretmeyi düşündükleri...



Bank Asya 1. Lig'e düşen Denizlispor, olağanüstü kongre kararı aldı. Kulüp Başkanı Ali İpek, düzenlediği basın toplantısında, iyi bir talip çıkarsa görevi devretmeyi düşündüklerini söyledi.

Denizlispor'un kötü bir sezon geçirdiğini belirten İpek, tam rahat edecekleri zamanda ligden düştüklerini, bu tablonun moralleri bozduğunu vurguladı. Takımın eski başarılı günlerine döneceğine olan inancını dile getiren İpek, yeni sezona daha hırslı ve daha azimli olarak başlaması için yönetim olarak çalıştıklarını anlattı. Başkan Ali İpek, "Sezonun son maçından sonra kongre yapıp yapmamayı görüşmüştük. İki üç hafta daha bekleyip yapmanın daha akılcı olacağı fikri hakim oldu. Tekrar arkadaşlarla görüşüp 17 Haziran 2010 günü olağanüstü kongre kararı aldık. İyi bir ekip talip olursa, hem önlerini açalım hem de yeni bir heyecan gelsin istiyoruz. Talip çıkmazsa, şartlar da uygun olursa arkadaşlarımızla devam etme düşüncesindeyiz.'' dedi.
Beşiktaş'ın futbolcusu olan Yusuf Şimşek'i Denizlispor'a antrenör futbolcu olarak getirmeye çalıştıklarını anlatan İpek, onun da bu teklife sıcak baktığını dile getirdi.
Çağlar Birinci'yi dört futbolcu ve bir miktar para karşılığında Galatasaray'a verdiklerini belirten İpek, beş takımın talip olduğunu, en iyi teklifi Galatasaray'ın verdiğini söyledi. Ali İpek, milli kaleci Cenk'e de Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin de aralarında bulunduğu birçok kulübün teklif sunduğunu, iki takımdan birisine gidebileceğini ifade etti.
Youla'nın yurt dışından bir talibi olduğunu açıklayan İpek, Erkan, Mustafa Er ve Alpaslan'la birlikte birkaç futbolcunun gönderileceğini, Altay'da kiralık oynayan Musa Sinan, Denizli Belediyespor'a kiralık verilen İsmail Baydil ve Ali Helvacı'nın da yeni teknik direktörün görüşleri doğrultusunda takıma çağrılabileceğini kaydetti.
(CİHAN)

Zaman