Gaziantep'in sıcağı Gençler'i de etkiledi

Turkcell Süper Ligi'nin iki rahat takımı Gaziantepspor ile Gençlerbirliği karşı karşıya geldi. Mustafa Pektemek ve Murat Kalkan'ın kendi kalesine attığı gollerle maç 1-1 sona erd...



Turkcell Süper Ligi'nin iki rahat takımı Gaziantepspor ile Gençlerbirliği karşı karşıya geldi. Mustafa Pektemek ve Murat Kalkan'ın kendi kalesine attığı gollerle maç 1-1 sona erdi.

24. dakikada Gençlerbirliği'nin gelişen kontratağında ceza alanı içerisinde oluşan karambolde, Mustafa Pektemek bekletmeden şutunu çekti, top kaleciden döndü. Bu oyuncunun tekrar vuruşu yine kaleciden döndü ve üçüncü vuruşunda meşin yuvarlağı filelerle buluşturmayı başardı: 0-1. 46. dakikada Olcan'ın ara pası ile hareketlenen Jorginho, topu De Souza'ya bırakmak isterken, araya giren Murat Kalkan, ters bir vuruşla topu kendi kalesine gönderdi: 1-1. Gaziantepspor Teknik Direktörü Jose Coucerio, özellikle maçın son 15-20 dakikasında topu ceza alanı içinde çevirebilmeleri ve kalpleriyle oynamaları halinde karşılaşmanın daha farklı skorla bitebileceğini söyledi. İlk yarıda kendilerine verilmeyen penaltının dönerek gol olduğunu savunan Portekizli teknik adam, "Aslında bir hentbol maçı gibiydi." şeklinde konuştu. Coucerio, sıcak havanın her iki takımın futbolcularını kötü etkilediğini kaydetti. Gençlerbirliği'nin hocası Thomas Doll ise mücadelenin hak edilen sonucunun 1-1 olduğunu, her iki takımın da sıcak havaya rağmen futbol oynamaya istekli olduklarını vurguladı.
Gaziantepspor: 1
Gençlerbirliği: 1
gaziantep: Karcemarskas 5, Soner 7, Murat Ceylan 5, Zurita 5, Jorginho 6, Serdar Kurtuluş 3 (Dk. 60 Erman Özgür 3), Beto 4, Tolga Seyan 5 (Dk. 86 Ahmet Arı ?), Olcan 7, Ivan De Souza 5 (Dk. 80 İbrahim Ferdi 4), Julio Cezar De Souza 5
gençlerbirliği: Özkan 5, Orhan 6, İlhan Eker 5, Aykut 4, Murat Kalkan 3, Sebahattin 4 (Dk. 73 Harbuzi 4), Jurica 4 (Dk. 73 Kahe 3), Cem Can 4, Mustafa Pektemek 5, Kerem 6, Hurşit 6 (Dk. 60 Patiyo 3)
GOLLER: Dk. 46 Murat Kalkan (Kendi kalesine) / Dk. 24 Mustafa Pektemek
SARI KARTLAR: Tolga Seylan, Jorginho, Julio Cesar De Souza / İlhan Eker, Murat Kalkan, Sabahattin, Orhan, Aykut
KIRMIZI KART: Dk. 75 Cem Can (G.Birliği)
HAKEMLER: Serkan Çınar 7, Aleks Taşçıoğlu 7, Nihat Samuk 7 STAT: Kamil Ocak

Zaman