Bucasporlular, Süper Lig'e çıkmanın sevincini yaşadı

Kayseri Erciyesspor'u 4-0 mağlup eden Bucaspor, tarihinde ilk kez Süper Lig'e çıkmanın sevincini yaşadı. Karşılaşmadan sonra Yeni Buca Stadı'nda Süper

Kayseri Erciyesspor'u 4-0 mağlup eden Bucaspor, tarihinde ilk kez Süper Lig'e çıkmanın sevincini yaşadı. Karşılaşmadan sonra Yeni Buca Stadı'nda Süper Lig'e çıkmanın sevincini yaşayan Sarı Lacivertliler, mutluluğu futbolcularla paylaştı. Açık ve kapalı tribünden sahaya giren Sarı Lacivertli taraftarlar, futbolcularla başarıyı kutladı. Süper Lig coşkusu, Buca sokaklarına da taştı. Bucalılar araçlarıyla sokaklarda karnaval oluşturdu.

İlk kez Süper Lig'e çıktıklarını hatırlatan Bucaspor Teknik Direktörü Özcan Kızıltan, "Bu olağanüstü bir başarı. Başta; yürekli, karakterli, adam gibi adam oyuncularımı kutluyorum." dedi.

Bucasporlu oyuncu Erkan, Süper Lig'e beş kuruş para almadan çıktıklarını belirtti. Herkesin bir gün Buca'nın takılacağını düşündüğün ifade eden Erkan, Süper Lig'in önce Buca'ya sonra İzmirlilere hayırlı olmasını diledi.

K.Erciyesspor maçında iki gole imza atan Mehmet Batdal'da, şöyle konuştu: "Şampiyonluğu hakettik. Zor dönemlerden geçtik, bize inananları mahçup etmedik. Bu tablo inanmışlığın göstergesi."