SP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Gündoğan: Siyaseti yeniden formatlayacağız

'Saadet Türkiye'yi Dinliyor' projesi kapsamında 'Saadet Çitçiyi Dinliyor' programını hayata geçirmek üzere Osmaniye'ye gelen Saadet Partisi (SP) İstan

'Saadet Türkiye'yi Dinliyor' projesi kapsamında 'Saadet Çitçiyi Dinliyor' programını hayata geçirmek üzere Osmaniye'ye gelen Saadet Partisi (SP) İstanbul İl Başkan Yardımcısı İhsan Gündoğan siyaseti yeniden formatlayacaklarını söyledi.

Saadet Partisi Osmaniye İl Başkanı Avukat İrfan İlker Şanlı, İstanbul İl Başkan Yardımcısı İhsan Gündoğan ile parti yöneticileri, Aktif Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti.

SP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Ali İhsan Gündoğan burada yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Saadet Partisi sadece içimizden birilerinin milletvekili, bakan veya başbakan olması için siyaset yapılan bir mekanizma değildir. Partimiz yüksek idealler için siyaset yapılan bir partidir. Biz bir medeniyet siyaseti yapıyoruz. Dünyayı 300 yıldır yöneten medeniyetin insanlığa huzur ve saadet vermediği ortadadır. Saadet Partisi inşallah kendi öz değerlerimizden oluşan medeniyetimizi ihya ve inşası ile beraber dünyaya huzur ve mutluluk verecek bir siyaset ortaya koymaya çalışmaktadır. Dolayısıyla biz siyaseti sadece İstanbul veya İstanbul için değil önce Türkiye ve daha sonra da bütün dünyaya hitap edecek bir medeniyet kurmak için yapıyoruz. Biz Saadet Partisi olarak iddialı bir şekilde çıkıyoruz ve diyoruz ki 'Biz siyaseti yeniden formatlayacağız. Bu sebepledir ki halkımıza her zaman doğru bildiklerimizi anlatmayı bir görev biliyoruz. Başlattığımız proje ile 2 milyon köylümüzü bire bir dinleyerek çiftçimizin bulunduğu durumu ortaya koymak istiyoruz."

Saadet Partisi İl Başkanı Avukat İrfan İlker Şanlı ise "Bilindiği gibi siyasetçiler genelde konuşmak istediklerini konuşur ve insanlarımızı dinlemeden oradan ayrılır. Bu sefer millet konuşacak. Çiftçi ve köylümüzle bire bir diyalog kurarak onlarla anket çalışması yaparak sonuçlarını kamuoyu ile paylaşmayı planlıyoruz." dedi.

Osmaniye Aktif Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Ali Cihangir ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, basın kuruluşlarının haber konusunda en çok siyasetçilerle iç içe olduklarını söyledi.