Nihat Kahveci: Şampiyonluk yarışında değilsek herkes suçlu

Beşiktaşlı Nihat Kahveci, siyah-beyazlı takımın bu yıl şampiyonluk yarışında uzak kalmasında herkesin suçlu olduğunu söyledi.

Beşiktaş'ın kendi saha

Beşiktaşlı Nihat Kahveci, siyah-beyazlı takımın bu yıl şampiyonluk yarışında uzak kalmasında herkesin suçlu olduğunu söyledi.

Beşiktaş'ın kendi sahasında Manisaspor'u 2-0 mağlup ettiği karşılaşmanın bitiminde çıkışta gazetecilere açıklamalarda bulunan yıldız futbolcu, karşılaşmanın 40. dakikasında ayağı kırılan genç takım arkadaşı Rıdvan'a geçmiş olsun diledi.

Nihat Kahveci, Turkcell Süper Lig'i hala üçüncü bitirme şanslarının bulunduğunu belirterek, "Bizim üstümüzde yer alan Galatasaray'ın takılma durumu olabilir. Biz her maçımızı kazanmak için oynayacağız. İddiamız gözükmese de kazanmak için elimizden ne geliyorsa yapacağız." dedi.

Bir gazetecinin, "Beşiktaş'ın bu sezon şampiyonluk yarışının dışında kalmasını neye bağlıyorsun?" şeklindeki sorusuna Nihat Kahveci, "Bunun tabii ki bir tek nedeni yok. Eğer suçlu aranıyorsa hepimiz suçluyuz. Kötü bir sezon geçirdik." diye cevap verdi.

Öte yandan, sezonun son haftasında şampiyonluk yarı içinde yer alan Bursaspor ile deplasmanda oynayacaklarının ve gönlünden kimin şampiyon olmasını istediğinin sorulması üzerine yıldız futbolcu, şunları söyledi; "O maçta herkes sahada bütün futbolcuların hırsını görecektir. Biz maçı kazanmak için ne gerekiyorsa yapacağız. Kimse kötü niyet aramasın. İster Fenerbahçe ister Bursaspor şampiyon olsun kim olursa onu tebrik edeceğiz. Keşke bu yıl bizde bu şampiyonluk potası içinde yer alabilseydik."

HAKAN ARIKAN: KULÜBÜMDE KALDIĞIM İÇİN MUTLUYUM

Öte yandan, siyah-beyazlı kulüple sözleşmesini üç yıl daha uzatan Hakan Arıkan, tekrar kulübü ile sözleşme imzaladığı için mutlu olduğunu söyledi.

Gazetecilere açıklamalarda bulunan Hakan, "Gönlüm Beşiktaş'tan yana kalmaktaydı. Görüşmeleri sonuçlandırdık burada kaldığım için çok mutluyum. Galatasaray'da falan teklif aldığım yazıldı çizildi ama bana gelen resmi teklif yoktu. Belki menajerim görüşmüş olabilir. Ama artık Beşiktaş ile anlaştım takımımın başarısı için uğraş vereceğim." dedi.