Nevin Gökçek Anneler Günü Nedeniyle Şehit Anneleri İle Biraraya Geldi

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in eşi Sosyal Hizmetler ve Yardım Vakfı Onursal Başkanı Nevin Gökçek, Anneler Günü dolayısıyla Ankara ve çevre illerinde yaşayan şehit anneleri ile biraraya geldi

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in eşi Sosyal Hizmetler ve Yardım Vakfı Onursal Başkanı Nevin Gökçek, Anneler Günü dolayısıyla Ankara ve çevre illerinde yaşayan şehit anneleri ile biraraya geldi. Gökçek, anneleri en çok annelerin anladığını ifade etti.
Altınpark Belediyeevi'nde gerçekleşen yemeğe SOS Onursal Başkanı Nevin Gökçek, 80 şehit annesi ve eşleri katıldı. Gökçek, şehit annelerine Türk bayrağı hediye ederek, anneler ile bir süre sohbet etti. Gökçek konuşmasında, 9 Mayıs Anneler Günü nedeniyle çok etkinlikler olacağı için şehit yakınları ile bugün biraraya geldiklerini anlatarak, ''Allah kimseyi evladı ile imtihan etmesin, çok ağır bir imtihan diye düşünüyorum. 9 Mayıs Anneler Günü nedeniyle çok etkinlikler olacağı için bugünü tercih ettik.
Şehit anneler ve eşleri ile birlikte olmayı uygun gördüm. Karşılıksız ve menfaatsiz büyütülen sevgi evlattır. Bugün şehit yakınlarına Türk bayrağı hediye ediyoruz. Şehit annelerini televizyonlardan ağlayarak izliyoruz. Allah sizi cennetin en güzel makamlarında ağırlar. Anneyi sadece anneler anlar. Ben 56 yaşındayım, annem 92 yaşında. Hala anneme karşı sevgim aynı derecede'' dedi.
Yemeğe Ankara'da en çok şehit veren Çubuk ilçesinden katılım oldu.