Köy İlköğretim Okulunda Keşkek Günü

Muğla'nın Ortaca ilçesine bağlı Kemaliye Köyü İlköğretim Okulu'nda düzenlenen 3. Geleneksel Keşkek Günü renkli görüntülere sahne oldu.

Etkinlikte öğrenciler tarafından hazırlanan sergi ve okulun bahçesine yaptırılan Atatürk Büstü Kaymakam Mustafa Gürdal ve davetlilerin katılımı ile açıldı.
Yapılan kutlamalara Kaymakam Mustafa Gürdal, Garnizon komutanı Jandarma Kıdemli Üsteğmen Cumali Tosun, Dalyan Belediye Başkanı Arif Sarı, İlçe Emniyet Müdürü Halit Altunbaşak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdulkadir Şahin, Ortaca ve Dalaman da Stajyer Kaymakamlıkta bulunan kaymakam adayları Adem Başoğlu ve Seda Başoğlu, Halk Eğitim Merkezi Müdürü H.İbrahim Yurtseven, CHP İlçe Başkanı Mehmet Sertkaya, Kemaliye Köyü Muhtarı İbrahim Kıvrak, Okul Müdürleri, sivil toplum kuruluşları ve çok sayıda halkın katılımı ile gerçekleştirildi.
Etkinlikler ise, minik öğrencilerin hazırlamış oldukları küçük skeçler ve ront oyunları gösterimi ile başladı. Okul Müdürü İlyas Akbal yaptığı kısa bir konuşmasında; "Okulumuza yeni yapılan Atatürk Büstü'nde emeği geçen Av. Hasan İzmirlioğlu ile Nedret Akar'a çok teşekkür ediyor, siz konuklarımızın önünde şükranlarımızı sunuyorum "dedi.
Kaymakam Mustafa Gürdal ve davetlilerin katılmasıyla Atatürk Büstü'nün açılışı yapıldı Okulun Anasınıfı Örencilerinin sergisinin açılışı yapılıp, gezilmesinden sonra Aile Birliği tarafından hazırlanan keşkek, etkinliklere katılanlara ikramında bulunuldu.