Kasımpaşa'dan puan alan Yiğidolar, muradına erdi



Küme düşmeme mücadelesi veren Sivasspor, beraberlik serisini Kasımpaşa karşısında da sürdürdü: 1-1. Mesut Bakkal ile çıktığı 5. maçından da beraberlikle ayrılan Yiğidolar, ...



Küme düşmeme mücadelesi veren Sivasspor, beraberlik serisini Kasımpaşa karşısında da sürdürdü: 1-1. Mesut Bakkal ile çıktığı 5. maçından da beraberlikle ayrılan Yiğidolar, ligde kalma yolunda önemli bir adım attı. Kırmızı-Beyazlılar, 1-0 yenik düştügü maçtan puan çıkardı.

Süper Lig'de kalma mücadelesi veren Sivasspor, evinde, Kasımpaşa ile 1-1 berabere kaldı. Yılmaz Vural'ın öğrencileri, zorlu deplasmandan aldığı 1 puanla ligde kalmayı matematiksel olarak da garantiledi. Yiğidolar ise Diyarbakırspor'un Beşiktaş'a 3-1 mağlup olduğu haftayı 1 puan alarak kârlı kapatmayı bildi. Sivasspor, dün elde ettiği sonucun ardından puanını 32'ye yükseltirken, Kasımpaşa da puanını 37'ye çıkardı. Diyarbakırspor 27 puanda kaldı.
Maça hızlı başlayan ev sahibi ekip, Mehmet Yıldız, Kamanan ve Cihan'la üst üste gol pozisyonlarına girmesine rağmen bunları değerlendiremedi. 37. dakikada ise konuk takım Kasımpaşa, kaleci Petkoviç ile Yasin arasındaki anlaşmazlıktan faydalandı ve Gökhan Güleç'le öne geçti: 0-1. 44. dakikada ise Yekta'nın vuruşunda top üst direğe çarparak oyun alanına geri dönünce Kasımpaşa bir golden oldu. İkinci 45 dakikada beraberliği yakalamak için bastıran Yiğidolar, aradığı golü 54. dakikada Cihan Yılmaz'la buldu: 1-1. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca her iki takım sahadan birer puanla ayrılarak rahat bir nefes aldı.

Yönetimin jestiyle 4 Eylül Stadı tıklım tıklım
Turkcell Süper Lig'de kalma mücadelesi veren Sivasspor açısından büyük önem taşıyan karşılaşmaya Sivaslı futbolseverler yoğun ilgi gösterdi. Kırmızı-Beyazlı yönetimin bilet fiyatlarını ucuz tutarak (2, 10 ve 15 lira) yaptığı jeste, taraftarlar da 4 Eylül Stadı'nın tribünlerini tamamen doldurarak karşılık verdi.
Sivasspor: 1 - Kasımpaşa: 1
sivasspor: Petkoviç 5, Abdurrahman 6, Sedat 5, Yasin 4, Hayrettin 5, Kadir 6, Keita 5 (Dk. 80 İ. Dağaşan ?), Cihan 7, Musa 4 (Dk. 52 Erman 5), Kamanan 4 (Dk. 82 İbrahim Şahin ?), M. Yıldız 5
kasımpaşa: Murat Şahin 5, Keller 4, Koray 4 (Dk. 46 Barış 4), Merthan 5, Emre Toraman 6, Ergün 4, Murat Erdoğan 4, Yekta 5, Sancak 6, Gökhan Güleç 7 (Dk. 63 İsa 3), Cenk 7 (Dk. 78 Sedat Yeşilkaya ?)
GOLLER: Dk. 54 Cihan / Dk. 37 Gökhan Güleç
SARI KARTLAR: M.Yıldız, İbrahim Şahin / Sedat
HAKEMLER: Yunus Yıldırım 6, Asım Yusuf Öz 6, Hüseyin Fidan 6 STAT: 4 Eylül

Zaman