Trabzon'da kutmalar devam ediyor

Trabzonspor'un, Şanlıurfa GAP Arena Stadı'nda oynanan maçta Fenerbahçe'yi 3-1 yenerek Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanması sonrası başlayan kutlamalar d

Trabzonspor'un, Şanlıurfa GAP Arena Stadı'nda oynanan maçta Fenerbahçe'yi 3-1 yenerek Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanması sonrası başlayan kutlamalar devam ediyor.

Karşılaşmanın bitiş düdüğe ile cadde ve sokakları bayram yerine çeviren bordo-mavili taraftarlar, bir çok caddeyi trafiğe kapatıp kupa kutlaması yaptı.

Kahramanmaraş Caddesi ile Trabzon Belediyesi önündü toplanan binlerce taraftar, horon ve kolbastı oynayarak kupayı kutladı. Ellerinde takımlarının bayrağı ve kaşkolları ile cadde ve sokakları bayram yerine çeviren Trabzonlular, araçlarıyla da şehir turu attı. Kutlamalar sırasında kentin bir çok yerinden silah sesleri yükseldi, maytaplar atıldı.

Kentteki kutlamalarını gece geç saatlere kente gelmesi beklenen Trabzonspor'un karşılanmasıyla da devam etmesi bekleniyor.

Kupayı hak ederek kazandıklarını söyleyen Trabzonsporlu taraftarlar, kentin yıllardır özlemini çektiği mutluluğu yaşadığını dile getirdi.

Fenerbahçelilerin üzülmemesi isteyen bir taraftar ise ligde rakiplerine teselli üç puanı vereceklerini söyledi.