Sani Konukoğlu Hastanesi'nde Psikiyatri Uzmanı Cerit Hasta Kabulüne Başladı

Gaziantep ve bölge halkına 1996 yılından bu yana "sağlıkta kalite" anlayışından ödün vermeden hizmet sunan Özel Sani Konukoğlu Hastanesi yeni binası, kullandığı teknolojisi ve güçlü hekim kadrosuyla pek çok ilke ve yeniliklere imza atarak yoluna devam ediyor

Gaziantep ve bölge halkına 1996 yılından bu yana "sağlıkta kalite" anlayışından ödün vermeden hizmet sunan Özel Sani Konukoğlu Hastanesi yeni binası, kullandığı teknolojisi ve güçlü hekim kadrosuyla pek çok ilke ve yeniliklere imza atarak yoluna devam ediyor.
Halen Dr. Nüket Pamukçu ve Dr. Bülent Çekem'in görev yaptığı Özel Sani Konukoğlu Psikiyatri Polikliniği'nde Dr. Cem Cerit de hastalarını kabul etmeye başladı.
Dr. Cem Cerit'in özgeçmişi
1975 yılında Kayseri'de doğdu. İlk ve orta öğrenimini Kayseri'de tamamladı. 1993 yılında başladığı Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi'ndeki eğitimini 1999 yılında bitirdi. 2001- 2006 yılları arasında Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Psikiyatri Bölümü'nde ihtisas eğitimi yaptı. Evli ve bir çocuk babası olan Dr. Cerit,bir süre İstanbul Haydarpaşa Numune Hastanesi'nde Psikiyatri Uzmanı olarak çalışmıştır, İngilizce bilmektedir.
Dr. Cerit Mayıs 2010 tarihi itibariyle Özel Sani Konukoğlu Hastanesi'nde Psikiyatri Uzmanı olarak görev yapmaya başlamıştır.