Düzce'de sevinen taraftarlar çocukları yaraladı

Düzce'nin Gümüşova ilçesi Fatih Mahallesinde bulunan parkta oynayan çocuklar maganda kurşunuyla yaralandı. Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan

Düzce'nin Gümüşova ilçesi Fatih Mahallesinde bulunan parkta oynayan çocuklar maganda kurşunuyla yaralandı. Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası final maçının son dakikalarında Bordo-mavili ekibin 3. golünün ardından meydana gelen olayda iki çocuk yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, Düzce'nin Gümüşova ilçesi Fatih Mahallesinde Gümüşova Belediyesi tarafından yaptırılan parkta oyun oynayan Emin Karadeniz (9) ve Samet Duru (9), Trabzonspor'un üçcü golünün ardından patlama sesiyle yere düştüler.

Parkta oynayan çocuklar ne olduğunu anlamadan yere düşen arkadaşlarına bakınca yaralandıklarını gördüler. Çevredeki vatandaşlara çocuklar tarafından haber verilmesinin ardından olay yerine çağrılan 112 Acil servis ambulansı ile maganda kurşunuyla yaralanan 2 çocuk Düzce Atatürk Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Ambulansta ilk müdahaleleri yapılan çocuklardan Emin Karadeniz'in Ağzından giren merminin boynundan çıktığı ve ağır yaralandığı, Samet Duru'nun ise sağ kolundan yaralandığı öğrenildi. Olayın meydana geldiği Parkın D 100 karayolunun kenarına yakın olması nedeniyle maç sevincini silahla kutlamak isteyen bir magandanın tabancasından çıkan merminin çocukların yaralanmasına neden olmuş olabileceği belirtilirken, olay yerine yakın olan görgü tanıklarının silah sesinin nereden geldiğini ve nereden atıldığını görmedikleri öğrenildi. Olay sonrası hastaneye gelen çocukların yakınları hastanede sinir krizi geçirdiler. Polis olay ile ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.