Çankaya Üniversitesi'nde Bakan Bağış'a şemsiyeli koruma

Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış'ın Çankaya Üniversitesi'nde katıldığı programda alınan yoğun güvenlik önlemleri dikkat çekti. Bakan Bağış'

Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış'ın Çankaya Üniversitesi'nde katıldığı programda alınan yoğun güvenlik önlemleri dikkat çekti. Bakan Bağış'a şemsiyeli iki koruma polisinin eşlik ettiği görüldü.

Çankaya Üniversitesi'nde düzenlenen Kariyer Platformu programına davetli olan Egemen Bağış'ın gelişinden önce yoğun güvenlik tedbiri uygulandı. Programı izleyecek öğrenciler konferans salonuna alınmadan önce üst araması yapıldı. Bazı öğrenciler, beraberinde getirdikleri pet şişe su ile içeri alınmadı. Öğrenciler pet şişeleri çöpe atmak zorunda kaldı. Bazı öğrenciler ise çareyi suyun tamamını içmekte buldu.

Başmüzakereci Bağış'ın üniversiteye girişinde de geniş güvenlik önlemi alındı. Makam aracı gelmeden önce bahçedeki öğrenciler uzaklaştırıldı. Bağış'ın makam aracı ile birlikte 3 koruma aracı daha geldi. Koruma polislerinin yanı sıra üniversite kampusunda görevli özel güvenlik görevlileri de alarma geçirildi.

Bağış, konferans salonundaki yerini aldıktan sonra iki koruma polisi farklı noktalarda beraberlerindeki şemsiye ile birlikte hazır bekledi. Şemsiyeli korumalar, konuşması devam ederken Egemen Bağış'ın hemen yakınında hazır beklediler.