Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel Ak Parti İlçe Başkanını Ziyaret Etti

Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel, AK Parti İlçe Başkanı Rüstem Yüce'yi ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel Ak Parti İlçe Başkanını Ziyaret Etti
Kısa süre önce AK Parti Genel Merkezi tarafından Suşehri İlçe Başkanlığı görevine getirilen Rüstem Yüce'ye hayırlı olsun dileklerini ileten İlçe Belediye Başkanı Sedat Sel, "El birliği ile ilçemize en iyi güzellikleri yapmak için çalışmalıyız. Başka Suşehri olmadığına göre, ilçemize halkına yakışır hizmetleri, el birliği ile yapmamız gerekmektedir. Bu nedenle, yeni görevinizin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum" dedi.
AK Parti Suşehri İlçe Başkanı Rüstem Yüce ise, ortak paydanın Suşehri olduğunu, bu nedenle tüm kesimin görüşlerini alarak ilçe ve köylere en iyi güzellikleri yapmak için çalışacaklarını belirterek, "Bir takım çalışmaları yapmamızda bizlere destek veren AK Parti Sivas Milletvekilimiz Selami Uzun'a ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem'e teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.
Ziyarete, AK Parti yönetim kurulu üyesi ve belediye meclis üyesi Metin Öğretici, Büyük Birlik Partisi Suşehri Belediye Meclis Üyesi Nuh Genç de eşlik etti.