Güvender Başkanı Aytaç Anamur'u ziyaret etti

Güven Dersane Sahipleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Aysal Aytaç, Anamur ilçesinde faaliyet gösteren Özel Yıldırımhan Tekalan İlköğretim Okulu, Işı

Güven Dersane Sahipleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Aysal Aytaç, Anamur ilçesinde faaliyet gösteren Özel Yıldırımhan Tekalan İlköğretim Okulu, Işık Dersanesi ve inşaatı tamamlanan Osman İzgi Erkek Öğrenci Yurdu'nu ziyaret etti.

Türkiye Sağlık ve Tedavi Vakfı ve Güven Dersane Sahipleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Aysal Aytaç, Özel Yıldırımhan Eğitim Kurumları Genel Müdürü Murat Tunç ve beraberindeki heyetle, Mersin'in Anamur ilçesinde faaliyet gösteren Fikri Pehlivan Eğitim Kurumları bünyesinde bulunan Özel Yıldırımhan Tekalan İlköğretim Okulu, Işık Dersanesi ve inşaatı tamamlanan Osman İzgi Erkek Öğrenci Yurdu'nu ziyaret etti.

Okul ve diğer kuruluşların eğitim faaliyetleri hakkında bilgi alan Aytaç, "Eğitim sevdalılarının açtığı bu okullarda öğrenci olmak, öğretmen olmak ayrıcalıktır. Eğitim sevdalıları ve fedakar öğretmenlerin gayretleri ile bu eğitim faaliyetleri dünyanın her tarafına yayılmış ve birer sevgi adacıkları oluşturmuştur." diye konuştu.

Ziyaret sonrası Özel Yıldırımhan Tekalan İlköğretim Okulu öğrencilerinin kendilerinin yaptığı resimleri Aysal Aytaç ve misafilere takdim ettiler. Aysal Aytaç, Mert Sağlam adlı öğrencinin yaptığı resmi alırken, "Bu resmi evimin en güzel köşesine asacağım." dedi.