YGS sınavı sonuçları belli oldu YGS 2010 sorgulama paneli OSYM ÖSYM YGS 2010

YGS OSYM sonuçları açıklandı. OSYM ÖSYM ile eş zamanlı olarak sitemizden sonuçları öğrenebilirsiniz. ÖSYM YGS 2010 OSYM OSYS sonuçları sorgulama paneli sitemizde.İşte ÖSYM YGS sonuçları!

YGS sınavı sonuçları belli oldu YGS 2010 sorgulama paneli OSYM ÖSYM YGS 2010
Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) OSYM sonuçları açıklandı. OSYM ile eş zamanlı olarak sitemizden sonuçları öğrenebilirsiniz. YGS 2010 OSYM OSYS sonuçları sorgulama paneli sitemizde.İşte YGS sonuçları!YGS sonuçları dün açıklanırken sabah saatlerinde açıklama yapan Ünal Yarımağan YGS sonuçlarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. YGS sonuçları konusunda basını bildiren Yarımağan 69 YGS adayının kopya çektiğini söyledi.

YGS ÖSS sonuçları açıklandı. YGS (Yükseköğretime Geçiş Sınavı) sınav sonuçları birazdan OSYM ile eş zamanlı olarak sitemizden açıklanacak. 2010 YGS Sınav Sonucu Sorgulaması yapabilir.ÖSYM tarafından 11 Nisan 2010'da yapılan YGS sınav sonuçları burada.YGS ÖSS ÖSYM 2010 sonuçları 30.04.2010'da açıklandı!

11 Nisan 2010 tarihinde yapılan Yükseköğretime Geçiş Sınavının (YGS) değerlendirilme çalışmaları tamamlanmış olup, sonuçlar 30 Nisan 2010 Cuma günü saat 10:00'da Yükseköğretim Kurulu toplantı salonunda basına açıklanacaktır. Beyaz Gazete olarak adaylara başarılar diliyoruz.Adaylar sonuçları 30 Nisan 2010 Cuma günü saat 10:30'dan itibaren https://ygs.osym.gov.tr ve https://ygs2010.osym.gov.tr internet adreslerinden öğrenebileceklerdir.

Sınavda 180 üzeri puan alan adaylar yarışın ikinci parkuruna soluksuz devam edecek. 180’in altında puan alan adaylar ise sınav maratonuna havlu atacak.

Sınavın detaylarını ÖSYM Başkanı Ünal Yarımağan saat 10:00’da basın toplantısı ile açıklayacak. Adaylar ise sonuçları 10:30’dan itibaren ÖSYM’nin internet adresinden öğrenebilecek. Beyaz Gazete olarak adaylara başarılar diliyoruz. YGS’de her bir aday için altı ayrı puan türü bulunuyor. Sınavda başarılı olabilmek için bu puan türlerinden en az birinin 140 olması gerekiyor.

Üniversitelerin lisans programlarına yerleşebilmek için gereken baraj puan ise 180. Bu puana ulaşan adaylar lisans eğitimi için 19 ve 26 Haziran tarihleri arasında yapılacak olan LYS’ye hazırlanmaya devam edecek. Ayrıca bu adaylar YGS puanı ile öğrenci alan lisans programlarını tercih edebilecek. Sınavda 140-180 arası puan alan adaylar ise meslek yüksekokulu ön lisans programları ile açıköğretim programlarına başvurabilecek. Beyaz Gazete olarak adaylara başarılar diliyoruz.Özel yetenek sınavıyla öğrenci alan yükseköğretim programlarına tercih edebilmek için de YGS puanlarından en az birinin 140 ve üzeri olması gerekecek.


YGS sınavı sonuçları belli oldu YGS 2010 sorgulama paneli OSYM ÖSYM YGS 2010 YGS SINAV SONUÇLARI PANELİ -1  İÇİN TIKLAYIN
YGS SINAV SONUÇLARI PANELİ - 2 İÇİN TIKLAYIN

YGS sınavı sonuçları belli oldu YGS 2010 sorgulama paneli OSYM ÖSYM YGS 20102010 YGS Sınav Soruları ve Cevapları için TIKLAYIN
  
YGS sınavı sonuçları belli oldu YGS 2010 sorgulama paneli OSYM ÖSYM YGS 2010YGS sınav sorularının çözümleri için TIKLAYIN

YGS sınavı sonuçları belli oldu YGS 2010 sorgulama paneli OSYM ÖSYM YGS 2010
YGS puan hesaplama paneli için TIKLAYIN

Cep Telefonundan sonucunuzu öğrenin

Cuma günü açıklanacağı belirtilen YGS sonuçları için gsm şirketleride öğrencilere bilgilerini ulaştırmak için harekete geçti. Avea, abonelerinin YGS sonuçlarını öğrenebilmeleri için cep telefonundan mesaj çekmelerinin yeterli olduğunu belirtti. Eğer Avea abonesi iseniz yapmanız gereken şey, telefonunuzun mesaj bölümüne girerek; OSYM - boşluk - CEP1 CEP2 CEP3 CEP4 CEP5'' yazıp 3366'ya göndermek...Ve bu kampayadan yararlanmak sadece 0,40 lira ile ücretlendirilecek.

YGS'nin değerlendirilirken her bir aday için YGS-1, YGS-2, YGS-3, YGS-4, YGS-5 ve YGS-6 olmak üzere 6 ayrı puan türü oluşturuluyor. Sınavda 140-180 arası puan alan adaylar sadece meslek yüksekokulu ön lisans programlarıyla açık öğretim programlarını tercih edebilecek. Beyaz Gazete olarak adaylara başarılar diliyoruz.YGS puanlarının en az biri 180 olan adaylar LYS'ye girmeye hak kazanabilecek. Sınavda 180 ve üzeri puan alanlar, hem meslek yüksekokulu ön lisans programları ile açık öğretim programlarını hem de YGS puanı ile öğrenci alan lisans programlarını tercih edebilecek.

11 Nisan 2010 Pazar günü yapılan Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) sonuçları bugün açıklanacak. Türkiye'nin önde gelen iletişim ve teknoloji şirketlerinden Turkcell, üniversite adayı müşterilerine, Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) sonuçlarını, açıklandığı anda cep telefonlarından öğrenme kolaylığı sunuyor.

TURKCELL VE AVEA ÖSYM İŞBİRLİĞİYLE YGS SONUÇLARI ABONELERİNE PAYLAŞACAK

YGS geride kaldı ancak bir sonraki aşama alınan puanlarla başa çıkmak olacak. Bu noktada stresi biraz azaltmaya uğraşan Avea ve Turkcell, ÖSYM ile işbirliği yaparak YGS sonuçlarını açıklandığı anda aboneleriyle paylaşma kararı aldılar

Kolaylıktan yararlanmak isteyen Turkcell'li adaylar KAYIT boşluk TC kimlik numarası yazıp 3366'ya SMS olarak göndererek ön kayıt yaptırabiliyor. Adaylar isterse sonuçlar açıklandıktan sonra sorgulama yoluyla da puanlarını öğrenebilecek. Sorgulama yapmak için YGS boşluk TC Kimlik Numarası yazıp 3366'ya göndermek yeterli.

Adayların Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS) ve yerleştirme sonuçları için servise tekrar kayıt olmaları gerekmiyor. Servise kayıt oldukları tarih itibariyle açıklanacak tüm sonuçlar anında otomatik olarak adaylara iletilecek.Turkcell aboneleri bu servisten mesaj başına 0,40 TL'ye yararlanabiliyor.

ÖN KAYIT YAPTIRAN GNÇTRKCLL'LİLERE YÜZDE 50 İNDİRİM

Türkiye'nin gençlik kulübü gnctrkcll'in üyeleri, sisteme ön kayıt yaptırdıklarında Turkcell'in bu servisinden yüzde 50 indirimli olarak, 0,20 TL'ye yararlanabiliyor. Ayrıca ÖSYM Mobil Bilgi Servisine kayıt olan tüm Turkcell'li her 50'nci kişiye 10 dakika konuşma süresi hediye edilecek. Kampanya kapsamında 10 dakika ödül kazanan kullanıcılar servis kayıtlarını iptal etmedikleri takdirde kampanyadan yararlanabilecek. Beyaz Gazete olarak adaylara başarılar diliyoruz