Kurtlar Vadisi Pusu 89. son bölüm fragmanı ve Memati'nin zor anları

Kurtlar Vadisi Pusu'nun 89. son bölüm fragmanı ve Kurtlar Vadisi Pusu'nun yeni bölümünde de heyecan artıyor. Kurtlar Vadisi Pusu savaş alanına mı dönüyor?.İskender Büyük, Kazım'dan sonra Memati'yi de vurunca ortalık karıştı.

Kurtlar Vadisi Pusu 89. son bölüm fragmanı ve Memati'nin zor anları
Türkiye'nin en çok izlenen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu'nun 89. bölüm fragmanı yayınlandı. Vadi'de savaş başladı. İskender Büyük, Kazım'dan sonra Memati'yi de vurdu...

Hapisten çıktıktan sonra kızı Funda'nın intikamını almak için harekete geçen İskender, Memati'nin evini bastı ve Memati'yi vurdu. Vücuduna 3 kurşun isabet eden Memati ne yapacak?

İskender Büyük, intikam için Memati'nin oğlu Ali Memati'yi de öldürecek mi? Polat, Memati'nin vurulduğunu nasıl haber alacak?

Polat, sağ kolu Memati'nin intikamını İskender'den alabilecek mi? Amerikan Ajanı Aron Feller'in Türkiye üzerine oynadığı oyunda baş aktör kim olacak?

Davut Tataroğlu ve Turan Kaçkar, Polat'a karşı savaş ilan edecek mi? Tüm bu planların hazırlayıcısı olan Feller ne yapacak?

Polat, kendisine karşı ittifak halide olan düşmanları karşısında neler yapacak?

Kurtlar Vadisi Pusu'nun 89. yeni bölümü 6 Mayıs Perşembe günü Star TV'de yayınlanacak.


KURTLAR VADİSİ PUSU 88.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kurtlar Vadisi Pusu'nun dün akşam yayınlanan yeni bölümü yine soluksuz izlendi... Aron Feller, İskender'e verdiği sözü tuttu ve onu hapisten çıkarmayı başardı.

Hapisten çıkan İskender ilk iş olarak kızı Funda'nın defin işlemlerini tamamladı. Ardından da Polat'ın görüşme isteğine olumlu yanıt verdi. Funda'nın mezarı başında görüşen Polat ve İskender anlaşamadı. Polat'tan Kazım'ı isteyen İskender olumsuz yanıt aldı ve Polat'ı üstü kapalı olarak tehdit etti.

İskender'in neler yapabileceğini bilen Polat da Memati ve Kazım'ı yanından ayırmamaya karar verdi... Hep birlikte Memati'nin evine yerleşen ekip yine de İskender''in tuzağından kurtulmayı başaramadı.

Polis, İskender'in kızını öldürmekle suçlanan Memati ve Kazım'ı ifadelerine başvurmak üzere Emniyet'e götürdü.

Emniyet'ten sonra da hastaneye kontrole götürülen Kazım ve Memati, İskender'in ajan doktorlarının tuzağına düştü. Memati öldürülmekten Polat'ın sayesinde kurtuldu ama Kazım onun kadar şanslı değildi ve İskender'in ajan doktoru tarafından kaçırıldı.

Kazım'ı eline geçiren iskender onu öldürdü ve Polat'ı arayarak ondan Memati'yi de istedi...

İŞTE KAZIM'IN ÖLDÜĞÜ SAHNE


MEMATİ NEDEN ÖLMEYECEK? İŞTE CEVABI...