Ford Ergin A.Ş Satış Müdürü Ulusoy: Fuarları müşterilerle bir araya gelme fırsatı görüyoruz.

Mersin Otomobilciler Derneği (MODER) ve Mersin Ticaret ve Sanayi Odası'nın katkılarıyla düzenlenen fuarda Ford Otosan'ın yetkili satıcısı Ergin A.Ş. d

Mersin Otomobilciler Derneği (MODER) ve Mersin Ticaret ve Sanayi Odası'nın katkılarıyla düzenlenen fuarda Ford Otosan'ın yetkili satıcısı Ergin A.Ş. de yerini aldı.

Mersin Fuarı'nda, Ford'un Türkiye pazarına yeni sunduğu Ford Fiesta Sport 120 ps ve 50.Yıla özel tasarlanan Connect 90 GLX araçları ilk kez tüketicisiyle buluştu.

Avrupa'da ve Türkiye'de segmentinin en çok satan otomobili Fiestanın yanısıra, binek ve ticari araç ürün gamında yer alan Mondeo, Focus, Transit araçları da sergileniyor.

Ford Ergin A.Ş Satış Müdürü Bülent Ulusoy, fuara dördüncü kez katıldıklarını belirterek, "Ford Ergin A.Ş. olarak bu gibi fuar organizasyonlarında yer almak bizim için önemli. Fuarları müşterilerimizle bir araya gelme fırsatı olarak değerlendiriyoruz. Aynı zamanda, hemen her tüketici grubuna hitap eden ürünlerimizi sergileyerek, yeni müşteriler kazanıyoruz." dedi.

8 Mayıs'ta Mersinlilere Türkiye Ralli şampiyon pilotları ve şampiyon araçları ile sürpriz gösterilerinin olacağını belirten Ulusoy, tüm Mersinlileri fuar alanının arka tarafındaki alanda yapılacak muhteşem gösteriye beklediklerini sözlerine ekledi.