Düzce Kalıcı Konutlar Kapalı Pazaryeri Kuraları Çekildi

Düzce'nin Kalıcı Konutlar bölgesinde bulunan kapalı pazaryeri için esnafların tezgah yerlerinin belirlenmesine ilişkin kura çekimi yapıldı

Düzce'nin Kalıcı Konutlar bölgesinde bulunan kapalı pazaryeri için esnafların tezgah yerlerinin belirlenmesine ilişkin kura çekimi yapıldı. Sebze ve meyveciler ile balıkçıların yer alacağı pazaryerinde 136 esnaf yer alacak.
Kalıcı Konutlarda yapımı tamamlanan kapalı pazaryeri için esnafların yer alacağı tezgah yerlerinin belirlenmesine yönelik kura çekimi Düzce Belediye Meclis Salonu'nda yapıldı. Başkan Yardımcıları Bayram Bayraktar, İsmail Tanyel, Zabıta Müdürü Ahmet Akçay, Sebze ve Meyveciler Odası Musa Sarı'nın da katıldığı kura çekimine kapalı pazaryerinde çalışması belirlenen 136 esnafın tamamı katıldı. Kura çekimi öncesinde bir konuşma yapan Başkan Yardımcısı Bayram Bayraktar, "Pazaryerinde en uygun projeyi hazırladık. Adil bir şekilde kura çekimini gerçekleştiriyoruz. Buranın düzeni konusunda da en önemli katkıyı sizler göstereceksiniz" dedi.
Yaklaşık 4 bin metrekare alan üzerinde kurulu bulunan pazaryeri 2 blok olarak hazırlandı. Her blokta eşit sayıda tezgah bulunacak. 136 esnafın yer alacağı pazaryerindeki tezgahlar standart olarak 13,5 metrekareden oluşuyor.