AK Parti Erzurum Gençlik Teşkilatı şölen için İzmir'e gidiyor
AK Parti Erzurum Gençlik Kolları, 300 kişilik bir grupla 16 Mayıs'ta İzmir'de düzenlenecek Gençlik Şöleni'ne katılacak.
AK Parti Gençlik Kolları Baş
AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Zafer Tarıkdaroğlu, parti il binasında düzenlediği basın toplantısında, 16 Mayıs Pazar günü İzmir'de düzenlenecek 9'uncu Gençlik Şöleni'ne kalabalık bir gençlik grubuyla katılım sağlayacaklarını açıkladı.
Tarıkdaroğlu, Gençlik Şöleni'nin, AK Parti'nin siyasette gençlere verdiği önemi göstermesi açısından önemli olduğunu kaydetti.
Cumartesi günü 4 otobüsle parti binası önünden İzmir'e hareket edeceklerini dile getiren
Tarıkdaroğlu, "AK Parti'nin siyasette gençlere ne derece önem verdiği, gençlerin heyecanının yanında bilgili, donanımlı, kapasiteli bireyler olması için yarının Türkiyesinin gençliğini oluşturabilmek için durmadan, yorulmadan, bıkmadan çalışmaya devam edeceğiz." dedi.
Tarıkdaroğlu ayrıca, 7 Mayıs Cuma günü de Ankara'da düzenlenecek olan 'Üstünlerin Hukukundan, Hukukun Üstünlüğüne' konulu 2. Gençlik Sempozyumu'na da katılacaklarını sözlerine ekledi.
