MHP: AKP anayasa değişikliğini kendisi için yapıyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) milletvekilleri, "Karış Karış Konya" programı adı altında Konya Hükümet Meydanı'nda partililere hitap etti. MHP'li 15

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) milletvekilleri, "Karış Karış Konya" programı adı altında Konya Hükümet Meydanı'nda partililere hitap etti. MHP'li 15 milletvekilinin katıldığı mitingde konuşan vekiller, Konya'yı karış karış gezerek halkın sorunlarını dinleyip Meclis'te çözüm bulacaklarını söyledi.

'Karış Karış Konya' programı kapsamında düzenlenen mitingde konuşan Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, AK Parti hükümetinin 8 yıldır iktidarda olduğunu, bu sürecin bir hezimet dönemi olarak geçtiğini savundu. Kalaycı, "Çiftçi tarihinin en kötü dönemini yaşıyor, çiftçinin gelirinde hiç artış yok. Bazı çiftçilere haciz geliyor. Hayvancılık bitmek noktasına geldi." dedi.

Et fiyatlarında da son dönem hariç herhangi bir artış olmadığını kaydeden Kalaycı, hükümetin et ithalatına giderek besicileri zor durumda bıraktığını belirtti.

Açlık sınırının askeri ücretin altında olduğunun altını çizen Kalaycı, "İktidar Hükümeti'nden emekli, öğretmen, sanayici memnun değil. Her geçen gün yolsuzluk ve ahlaksızlık artıyor. Başarı bunun neresindedir?" şeklinde konuştu.

Daha sonra konuşan MHP Genel Başkan Yardımcısı Konya Milletvekili Faruk Bal da AK Parti'yi PKK konusunda isteksiz ve kararsız davranmakla suçladı.