Kırıkkale İl Sağlık Müdürü Ergül Demiral, görevi bıraktı

Kırıkkale İl Sağlık Müdürü Dr. Ergül Demiral, İl Sağlık Müdürlüğü görevinden ayrılıyor. 31 Mayıs 2010 tarihi itibariyle görevden ayrılacağını belirten

Kırıkkale İl Sağlık Müdürü Dr. Ergül Demiral, İl Sağlık Müdürlüğü görevinden ayrılıyor. 31 Mayıs 2010 tarihi itibariyle görevden ayrılacağını belirten Demiral, ayrılma nedeninin ise tamamen kendi isteği ve ailevi nedenlerden dolayı olduğunu söyledi.

Kırıkkale İl Sağlık Müdürü Dr. Ergül Demiral, 08 Haziran 2009 tarihinde geldiği görevinden büyük onur ve gurur duyarak ayrıldığını ifade etti. Demiral, geçtiğimiz Perşembe günü kesinleşen kararın yaklaşık bir ay önce alındığını belirtti. Pazartesi günü görevinden ayrılacağını belirten Demiral, yerine Sağlık Bakanlığı Temel Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Uzman Dr. Bedia Türkyılmaz'ın geleceğini söyledi.

Tamamen kendi isteği ve ailevi nedenlerden dolayı ayrılma kararı aldığını belirten Demiral, bakanlığa sunduğu bu kararın kabul edildiğini söyledi. Bundan sonra İstanbul'da Aile Hekimi olarak çalışacağını ifade eden Demiral, "Kırıkkale, benim il müdürü olarak ilk, mesleki olarak 6. görev yerimdir. 16 yıllık meslek hayatımda en kolay alıştığım ve köklü dostluklar edindiğim yer diyebilirim." şeklinde konuştu.