Düzce'de 1 Ayda 8,5 Kilo Esrar, 550 Adet Uyuşturucu Hap Ele Geçirildi

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekiplerinin 1 ayda yapmış oldukları çalışmaları neticesinde 8 kilo 500 gram esrar ve 550 adet uyuşturucu hap ele geçirildi.

Düzce'de emniyet ekipleri uyuşturucuya geçit vermiyor. Son 1 ay içersinde Düzce'ye çeşitli yollarla uyuşturucu sokmaya çalışanlar yanlarında getirdikleri uyuşturucu maddelerle birlikte emniyet ekipleri tarafında yakalandılar.
Doğu illerinden Düzce'ye uyuşturucu getirileceği ihbarını alan Düzce Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Soğancı Kavşağı'nda otobüsten inen S.T. isimli kadını gözaltına aldı. Kadının valizinde yapılan aramada 6 kilo 600 gram esrar ele geçirildi ve Adli makamlara sevk edilen S.T. tutuklandı.
İstanbul'dan Düzce'ye uyuşturucu madde getirmeye çalışan O.T., H.Ç. ve T.Ç. isimli şahıslar emniyet ekipleri tarafından yapılan çalışmalar neticesinde kent merkezinde araçları ile birlikte yakalandılar. Şahıslardan H.Ç.'nin yanında bulunan spor çantasında yapılan aramada 1 kilo 870 gram esrar maddesi ele geçirildi. H.Ç isimli şahıs çıkarıldığı adli mercilerce tutuklandı.
Son olarak ta Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerinin yapmış olduğu operasyonda, 550 adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Olayla ilgili olarak 2 kişi yakalandı.