'Ehliyet Senin Neyine, Dön Şinasi Köyüne' Milas'ta Sahnelendi

Milas Menteşe Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından sahnelenen "Ehliyet Senin Neyine, Dön Şinasi Köyüne" isimli tiyatro oyunu beğeni topladı.

'Ehliyet Senin Neyine, Dön Şinasi Köyüne' Milas'ta Sahnelendi
Milas'ta düzenlenen Nebi Uslu Tiyatro Şenlikleri kapsamında "Ehliyet Senin Neyine, Dön Şinasi Köyüne" isimli tiyatro oyunu Menteşe Anadolu Lisesi öğrencilerince sahnelendi. Milas Belediye Toplantı ve Düğün Salonu'nda sunulan oyun ilgiyle izlendi. Katımcıları zaman zaman güldüren zaman zaman da düşündüren oyun bol bol alkış aldı.
Yazarlığını Feyzullah Arslan'ın, yönetmenliğini Özlem Beytor ve Ali Aktaş'ın yaptığı oyunda; Ahmet Burak Cengiz, Ayşegül Asar, Bedirhan Yavuz, Berkant Kulaç, Bora Demir, Gizem Bağcı, Harun İnpınar, Mustafa Ulu, Osman Can Özer, Özlem Aytan, Tuğçe Er ve Zeynep Gökaslan rol aldı. Oyunda sahne asistanlığını ise Harika Akarsu ve Necla Ergenli yaptı.
Nebi Uslu Tiyatro Şenlikleri kapsamında; saat 21.00'de Milas Toplantı ve Düğün Salonu'nda 28 Mayıs'ta Milas Anadolu Lisesi tarafından "Keşanlı Ali Destanı" isimli oyun, 29 Mayıs'ta ise Dokuz Eylül Üniversitesi tarafından "Şaşkın Demokrat" isimli tiyatro oyunu sahnelenecek.