Eski Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Arslan'ın yargılanmasına başlandı

İstanbul'da gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonuna ilişkin açılan davada, eski Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Emin Arslan ile CHP'li Hakkı Süha Okay

  İstanbul ' da gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonuna ilişkin açılan davada , eski Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Emin Arslan ile CHP ' li Hakkı Süha Okay ' ın kardeşi Mustafa Fehmi Okay ' ın da aralarında bulunduğu 15 ' i tutuklu , 23 sanığın ' uyuşturucu ticareti yapmak ' ve ' suç örgütüne yardım etmek ' gibi suçlardan yargılanmasına başlandı .

İstanbul 9 . Ağır Ceza Mahkemesi ' nde görülecek davanın tutuklu sanıkları eski Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Emin Arslan , 4 . sınıf Emniyet Müdürleri Murat Nemutlu ve Mustafa Aral , suç örgütü lideri olduğu ileri sürülen Habib Kanat , Hüseyin Rıza Işık , CHP Milletvekili Hakkı Süha Okay ' ın kardeşi Mustafa Fehmi Okay , Mehmet Naci Altaş , Mehmet Murat Özdemir , Mehmet Emin Kulak , Settar Gülek , Cengiz Zorlu , Yakup Budak , Mehmet Özcan Turna , Gül Çetintaş ve Mustafa Kula katıldı . Bazı tutuksuz sanıklar da duruşmada hazır bulundu .

Duruşmada sanıkların kimlik tespitlerinin yapılmasının ardından duruşmaya ara verildi .