İnsan Hakları Komisyon Toplantısı Ödemiş Kaymakamlığında Yapıldı

Ödemiş Kaymakamlığı nezdinde gerçekleştirilen " İnsan Hakları Komisyonu" aylık olağan toplantısında gündem maddelerini görüştüler.

Toplantıya Ödemiş Kaymakamı Abdurrahman Koçoğlu olmak üzere, Ödemiş Emniyet Müdürü Osman Aral,Ödemiş İlçe jandarma Bölük Komutanı Jandarma Üstegmen Ertugrul Pala,Ödemiş İlçe Milli Eğitim Müdürü Cevdet Ünlü,Ödemiş İlçe Spor Müdürü Erhun Yıldız ile siyasi parti ve kamu temsilcileri katıldılar.Komisyon olarak bazı gündem maddelerinin görüşülerek çözüm önerilerinin sunulması hakkında değerlendirmeler yapacaklarını ifade eden Ödemiş Kaymakamı Abdurrahman Koçoğlu; "İlçemizde "Gençlik Merkezi " yeri oluşturulması, Kadın Sığınma Evi ile ilgili bir takım çalışmaların hızlandırılarak hayata geçirilmesi gerekiyor. Ayrıca bir önceki toplantıda seyyar satıcılar ile ilgili sağlık açısından gerekli tedbirlerin alınması konusundaki çalışmaları hep birlikte görüşerek, karara bağlayacağız" dedi.
Toplantıda Doktor Mümtaz Gürevin ise; görev itibari ile Bursa'da kaldığı hizmet dönemlerinde yatalak hastalara yönelik uygulanan bazı önemli hizmetlerin Ödemiş'te de gerçekleştirilmesi konusunda öneri sundu.