NT'den Necip Fazıl'ın eserlerine anlamlı kampanya

NT Mağazaları, ünlü Şair Necip Fazıl Kısakürek'in ölümünün 27. yılı dolayısıyla anlamlı bir kampanyaya imza atıyor. Yazarın Büyük Doğu Yayınları taraf

NT Mağazaları, ünlü Şair Necip Fazıl Kısakürek'in ölümünün 27. yılı dolayısıyla anlamlı bir kampanyaya imza atıyor. Yazarın Büyük Doğu Yayınları tarafından neşredilen Çile, Bir Adam Yaratmak, Aynadaki Yalan, Son Devrin Din Mazlumları, Ulu Hakan, İstanbul'a Hasret ve diğer eserlerini okurla buluşturuyor. Mağazalar, bir Necip Fazıl kitabı alana da ikincisini yarı fiyatından sunuyor.

Şiir, hatıra, makale, tiyatro, piyes, inceleme, hikâye ve roman gibi edebiyatın birçok dalında eser veren Necip Fazıl'ın kitapları geniş bir külliyata sahip. Yazar, 1980 yılında Kültür Bakanlığı Büyük Ödülü, Türk Edebiyat Vakfı tarafından verilen beratla 'Sultan-üş Şuara' unvanı, 1981'de 'İman ve İslam Atlası' adlı eseriyle fikir dalında Milli Kültür Vakfı Armağanı sahibi olurken 1982'de de Türkiye Yazarlar Birliği tarafından Üstün Hizmet Ödülü ile ödüllendirildi.