Düşeceğini anlayan personel uçaktan atlamış

Samandıra'da askeri eğitim uçağının düştüğü kazada, bir askeri personelin düşmeden hemen önce atladığı öğrenildi. Kazanın meydana geldiği bölgede otur

  Samandıra ' da askeri eğitim uçağının düştüğü kazada , bir askeri personelin düşmeden hemen önce atladığı öğrenildi . Kazanın meydana geldiği bölgede oturan vatandaşlar , 2 personelin de çevredekiler tarafından kurtarıldığını aktardı .

Samandıra Abdurrahman Gazi Mahallesi Bedir Caddesi Sırat Sokak ' ta tersi üzerine düşen Cesna 182 model 10113 kuyruk numaralı askeri eğitim uçağında 3 personelin bulunduğu belirtildi . Personelden 1 ' inin kazadan çok kısa süre önce uçaktan atladığı , uçakta kalan 2 personelin de çevreden gelen vatandaşlarca kurtarıldığı ve durumlarının ağır olmadığı ifade edildi .

Kaza öncesi büyük bir ses duyduğunu belirten Yasemin Arslan , " Sesini duydum ama baya bir şiddetli . Sonra gittim baktım uçak düşmüş . " sözleriyle kaza anında yaşadığını aktardı . Arslan ' ın kayınpederi Ahmet Arslan ise kazadan hemen önce bir personelin uçaktan atlayarak kurtulduğunu dile getirdi .

Ahmet Arslan ; " İçerisinde 3 kişi var . 1 ' i direğe çarpmadan bizim evin üstünden geçerken atlamış . İkisini de adamlar çıkartmış ama görünüşte öyle ağır yaralı görünmüyordu . " diyerek kaza anını aktardı .