Ödemiş Belediyesi Gençlik Şöleni Motodrag Yarışları

Ödemiş Belediye Başkanlığı tarafından, 19 Mayıs Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen motodrag gençlik şöleni hafta sonu yapıldı.

125 Yıl. Kültürpark yanındaki yarış pistinde yapılan yarışlara Malatya, Konya, Antalya, Kayseri, Elazığ, Ankara, Antalya ve Manisa'dan 30 yarışçı katıldı.125 cc, 600 cc, 750 cc, bin cc ve bin 300 cc ve standart olmak üzere 6 dalda yarışan sporculara ilk startı Belediye Başkanvekili Ünal Civa verdi. Yarışçılar 125 cc ile başlayan yarışlara iddialı başladı. Ardından 600 cc yarışları 750 cc cc yarışları ve profesyonel grupta bin ve bin 300 cc yarışları ile saat 11.00'de başlayan yarışlar saat 16.00'da sona erdi.Malatya'dan gelen tek teker Şahin Algaç 600 cc'lik motoru ile çeşitli gösteriler yaptı. Sınıf 1 bin 300 cc yarışlarında 06 nolu motoru ile Ankara'dan Mahmut Cesur birinci, 42 nolu motoru ile Konya'dan Tuğberk Şirin ikinci, 34 numara ile İskenderun'dan Halil Alparslan Üçüncü oldu. Sınıf 2 bin cc yarışlarında, 07 nolu motoru ile Antalya'dan Çetin Hilal Birinci, 19 nolu motoru ile Ödemiş'ten İsmail Yeşil ikinci, 42 nolu motoru ile Konya'dan Hasan Avcı üçüncü oldu. Sınıf 3 750 cc kategorisindeki yarışlarda, 45 nolu motoru ile Turgutlu'dan Ali İhsan Gülbeden birinci, 42 nolu motoru ile Konya'dan Orhan Karabaş ikinci, 19 nolu motoru ile Ödemiş'ten Muammer Zeybek üçüncü oldu. Sınıf 4 600 cc yarışlarında, 23 nolu motoru ile Elazığ'dan katılan Oktay dal birinci, 35 nolu motoru ile Ödemiş'ten yarışan Zafer Odabaşı ikinci, 09 nolu motoru ile yarışan Kuşadası'ndan İlhan Yörük Üçüncü oldu. 125 cc yarışlarında 45 nolu motoru ile Turgutlu'dan katılan Turgay Bayındır birinci, 54 nolu motoru ile Ödemiş'ten Deniz Sarı ikinci, 199 nolu motoru ile Bergama'dan Hüseyin Yalçın Üçüncü oldu. Standart yarışlarda, 68 nolu motoru ile Ödemiş'ten Abdullah Eker birinci, 99 nolu motoru ile Kuşadası'ndan Levent Tırnova ikinci, 09 nolu motoru ile Kuşadası'ndan Fatih Soybaş üçüncü oldu. Dereceye girenlerin kupalarını Belediye Başkan vekil Ünal Civa, Emniyet Müdürü Osman Aral ve çevre illerden gelen kulüp yöneticileri verdi. Ödemiş belediye başkan vekili Ünal Cıva, Belediye Başkanlığı kupasında emeği geçen Ödemiş Emniyet Müdürü Osman Aral, Teknik antrenör Mehmet Yeşil ve Manisa kulüp başkanı Orhan Sandık'a destek ve katkılarından dolayı kupa verdi.
Başkan vekili Civa, Ödemiş'e yeni pist yapılması konusunda; "Bu konuda Belediye olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Gelecek yıl Ödemiş yarışları daha geniş ve güzel bir pist alanında yapılacak." dedi.