Sağlık Bakanı Akdağ'dan Kılıçdaroğlu'na Hayırlı Olsun Mesajı

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanlığına Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçilmesini, "Önemli olan kişiler değil zihniyetlerdir" şeklinde değerlendirdi.

Afyonkarahisar Korel Termal Otel'de Sağlıkta Dönüşüm Programı Afyonkarahisar İl Sağlık Hizmetleri İlerleme Raporu toplantısına katılan Sağlık Bakanı Recep Akdağ, toplantı sonunda yaptığı açıklamada CHP Genel Başkanlığına seçilen Kemal Kılıçdaroğlu'na hayırlı olsun mesajı gönderdi. Bakan Akdağ, önemli olanın kişiler değil zihniyetler olduğunu ifade etti. CHP Genel Başkanlığına seçilen Kemal Kılıçdaroğlu'na hayırlı olsun diyen Bakan Akdağ, şunları söyledi: "Önemli olan kişiler değil zihniyetlerdir.
Cumhuriyet Halk Partisi demokrasi ve özgürlükleri geliştirecek Anayasa değişikliklerine karşı çıkmaya devam edecekse bu değişikliğin hiçbir anlamı olmaz. Umarım bu genel başkan değişimi ile CHP'nin bu husustaki davranış biçimi ve zihniyeti de değişir."
Toplantıya Bakan Akdağ'ın yanı sıra AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Ahmet Koca ve Halil Aydoğan, AK Parti İl Başkanı Mehmet Zeybek, İl Genel Meclis Başkanı Salih Sel, Sağlık İl Müdürü Necip Yemenici, Müdür Yardımcıları, Merkez ve ilçe devlet hastaneleri başhekimleri ve çalışanları katıldı. Toplantı yaklaşık üç saat sürdü.