Sivasspor Taraftarından Mesut Bakkal'a Güvenoyu

-SİVASSPOR TARAFTARINDAN MESUT BAKKAL'A GÜVENOYU -KULÜBÜN RESMİ İNTERNET SİTESİNDE AÇILAN ANKETE KATILAN TARAFTARLARIN BÜYÜK BİR BÖLÜMÜ, KULÜPLE SÖZLE

 

-SİVASSPOR TARAFTARINDAN MESUT BAKKAL ' A GÜVENOYU

-KULÜBÜN RESMİ İNTERNET SİTESİNDE AÇILAN ANKETE KATILAN

TARAFTARLARIN BÜYÜK BİR BÖLÜMÜ , KULÜPLE SÖZLEŞMESİNİ 1 YIL

DAHA UZATAN BAKKAL ' A GÜVENİYOR

SİVAS ( A . A ) - 22 . 05 . 2010 - Sivasspor Kulübü ' nün resmi internet sitesinde açılan ankete katılan taraftarların büyük bölümü , kulüple sözleşmesini 1 yıl daha uzatan teknik direktör Mesut Bakkal ' a güveniyor .

Kulübün resmi internet sitesinde , 2009-2010 sezonu bitmeden önce açılan ve katılımcılara ' Sizce , Sivassporumuz 2010-2011 sezonunda Mesut Bakkal ile yoluna devam etmeli mi? ' sorusunun yöneltildiği anket devam ediyor . Ankete katılanların büyük bir bölümü , Sivasspor ile sözleşmesini 3 gün önce düzenlenen törende 1 yıl daha uzatan teknik direktör Mesut Bakkal ' a güveniyor .

Şu ana dek 8 bin 680 kişinin oy kullandığı ankette , katılımcıların yüzde 87 ' si ( 7 bin 547 ) Sivasspor ' un Mesut Bakkal ile yoluna devam etmesi gerektiği yönünde görüş belirtirken , yüzde 13 ' ü ( bin 133 ) buna karşı çıktı .

-MESUT BAKKAL ' IN SİVASSPOR KARNESİ-

Geride kalan 2009-2010 sezonunun son 8 haftalık döneminde Mesut Bakkal yönetiminde çalışan Sivasspor , Bakkal döneminde 1 galibiyet ( hükmen ) , 7 beraberlik aldı .

Gaziantepspor , Kayserispor , Beşiktaş ve Eskişehirspor ile dış sahada , Galatasaray , Kasımpaşa ve Ankaragücü ile iç sahada berabere kalan Bakkal yönetimindeki Sivasspor , Bakkal döneminde Ankaraspor maçını da hükmen 3-0 kazandı .

Kırmızı-beyazlılar , Bakkal döneminde aldığı 10 puanla ligde kalmayı başardı . Sivasspor ' u kritik bir dönemde teslim alan Bakkal ve ekibi , takımın ligde kalmasını sağlayarak camiadan alkış aldı .

( AHM-MTE )

22 . 05 . 2010 10 : 22 : 58