Başkan Demirören Quaresma’ya gitti - SPOR

Beşiktaş’ta Quaresma ısrarını sürerken, Başkan Yıldırım Demirören ve yöneticilerin önceki gece sürpriz bir kararla İspanya’ya gittikleri ortaya çıktı.



Beşiktaş’ta Quaresma ısrarını sürerken, Başkan Yıldırım Demirören ve yöneticilerin önceki gece sürpriz bir kararla İspanya’ya gittikleri ortaya çıktı.

Başkan Demirören ve yöneticilerin, bu akşam oynanacak Şampiyonlar Ligi final maçından sonra hem İnter, hem de Portekizli yıldızın menajeriyle masaya oturacakları ifade edildi... Siyah-Beyazlılar’ın daha önce İnter’e önerdiği 6.5 milyon euro’luk bonservisi bedelini 7 milyon euro’ya çıkarmayı planladığı, İtalyan ekibinin ise 10 milyonda ısrar ettiği belirtildi. Quaresma’nın menajerinin ise yıllık 4 milyon euro istediği kaydedildi. 

Devler Ligi finalinde Beşiktaş reklamı

Şampiyonlar Ligi’nin resmi sponsoru MasterCard’ın yeni reklam filmi, bugünkü Bayern Münih-İnter finalinin devre arasında ekranlarda dönecek. Filmde Beşiktaşlı taraftarların da tribün sevinci yer alıyor. 

Kartal Tello’yu gönderiyor

Kontenjan açmak için bazı yabancılarını gözden çıkaran Beşiktaş’ın Şilili oyuncu Rodrigo Tello’nun biletini kestiği belirtildi. Yabancı sayısını azaltmak için arayış içine giren Siyah-Beyazlılar’da Teknik Direktör Mustafa Denizli’nin “Gönderilebilir” dediği Tello’nun; 1 Haziran’da açıklanacak Şili’nin 2010 Dünya Kupası kadrosuna alınmasını bekleyen yönetimin, bu gelişmenin ardından yıldız oyuncunun menajerini İstanbul’a çağırıp, sözleşmeyi feshetmesi bekleniyor. 

Fatura 3 yerliye

Sezonun değerlendirmesini yapan Beşiktaş Yönetimi, kötü gidişe etken olarak üç futbolcunun ismini belirledi. Siyah-Beyazlılar’a göre Nihat, Yusuf ve Serdar Özkan hiçbir varlık gösteremedi. Rakamlar da yönetimi doğrular nitelikte... Nihat bu sezon ligde 23 maçta forma giydi. 17 kez ilk 11’de yer aldı. 1429 dakikada 3 gol atabildi. Yusuf ise 16 kez sahada ter döktü. 9 defa ilk 11’de oynadı. 792 dakikada hiç gol atamadı, bir kez sarı kart gördü. Serdar Özkan ise 5’i ilk 11 olmak üzere 12 kez Beşiktaş formasını giydi. 419 dakikada gol atma başarısı gösteremedi. 

 

Star Gazete